anton 1983 napisao:cruz, jesi li ti primjetio, kako je Gomez morao igrati i protiv koliko obrambenih igrača je on igrao? Al da je bio pravi nije. Štopo je loptu i rikoto se - tako on neće zabiti gol, nigdar zato mi i nije jasTno zaš to radi...
ok, igrao je protiv mnogobrojne i dobro organizirane obrane, teže je doći do prilike, ali one dvije situacije ne mogu nikako prežaliti moj antune, kod onog lažnjaka: super zamisao, ali nije dirnuo/štopao loptu kad ju je propustio
kod onog šuta, ja mislim da je njegov jugend trener iščupao sve dlake s kose, jer mu je sigurno govorio "kada pucaš nemoj se nikad prema nazad nageti, "lezi" po lopti i pogodi ćošak".. pa to su osnove za napadača koji završava akciju
u drugom poluvremenu Bayern je onda igrao s igračem manje..
po meni, doveo bi ŽEŠĆE ŠPEK napadača, pa neka se Super Mario malo više potrudi za svoje mjesto. To što je doveden za 35 mil ne znači da MORA igrati... i da, to što mu je konkurencija ove godine (olić & petersen) bila toliko loša da ga uopće nije trebalo biti strah za Stammplatz, ne mora značiti da će tako i slj. sezonu biti....
width="960"