Malo drkice nigdar ne škodi

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Malo drkice nigdar ne škodi

PostPostao/la Lizarazu » 30 svi 2012, 23:56

Limitiran je (bio), ili su bili: Jancker, Zieckler, Jeremies, Tarnat, Kuffour, Ziege, Helmer, Strunz...
Müller je momak kome je sudbina predodredila da uspije. I on ce biti jednog dana VELIKI.

Ti ruzni pridjevi ne idu uz njegovo ime.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la anton 1983 » 01 lip 2012, 07:16

Jebote do kud smo mi došli da neželimo Džeku u Bayernu i da teramo Robbena iz kluba! :lol:

Kaj se tiće Mullera on je za mene brutalno limitiran igrač sa iznimno velikim kapacitetom gnoja u svojim nogama. To što njemu uspjeva je zavidna količina slučajnosti i sreće koja se rijetko nađe u jednom igraču. Tako lošu sezonu koprošlu on je odigrao samo što ga Gnoj nije htio, a ne zato što mu nisu išli driblinzi i takve pizdarije. On je u formi kad ga gnoj oće, pa se nadam da će tako ponovo biti slijedeće sezone...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lucimar » 01 lip 2012, 08:23

po toj teoriji je gomez najlimitiraniji igrac na svijetu
i to i jeste tacno
miler je za njega ronaldo (pravi) sto se tice tehnike
Lucimar
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 01 lip 2012, 08:29

Lucimar napisao:po toj teoriji je gomez najlimitiraniji igrac na svijetu
i to i jeste tacno

Yep, pa i je....Samo uloga njih dvojice u ekipi je drugačija, pa Gomez za svoj način igranja nogometa neke stvari i nemora znati...Sve kaj on mora znati je šus, postavljanje i građenje. Tehnika kod jako puno napadača i ne igra neku ulogu ak me razmeš...

Kad pričamo o Mulleru onda pričamo o krilu - on je po meni nekak najbliže igraču koji se zove kuyt koji svoju nevaljanost nadoknađuje na druge načine - za kuyta nikad niko nije reko da je svjetska klasa...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 01 lip 2012, 10:50

anton 1983 napisao:
i to i jeste tacno

Yep, pa i je....Samo uloga njih dvojice u ekipi je drugačija, pa Gomez za svoj način igranja nogometa neke stvari i nemora znati...Sve kaj on mora znati je šus, postavljanje i građenje. Tehnika kod jako puno napadača i ne igra neku ulogu ak me razmeš...

Kad pričamo o Mulleru onda pričamo o krilu - on je po meni nekak najbliže igraču koji se zove kuyt koji svoju nevaljanost nadoknađuje na druge načine - za kuyta nikad niko nije reko da je svjetska klasa...

pretjeruješ jel mulac ima lucidnost i bolji je tehničar 5 puta od kuyta koji je čisti platipus al vredan igrač po zalaganju..mulca jebe ta završnica najviše i tu se spetlja kao u jučer u Elfu al to je problem još uvjek sa glavom ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 01 lip 2012, 10:51

anton 1983 napisao:Jebote do kud smo mi došli da neželimo Džeku u Bayernu i da teramo Robbena iz kluba! :lol:

Kaj se tiće Mullera on je za mene brutalno limitiran igrač sa iznimno velikim kapacitetom gnoja u svojim nogama. To što njemu uspjeva je zavidna količina slučajnosti i sreće koja se rijetko nađe u jednom igraču. Tako lošu sezonu koprošlu on je odigrao samo što ga Gnoj nije htio, a ne zato što mu nisu išli driblinzi i takve pizdarije. On je u formi kad ga gnoj oće, pa se nadam da će tako ponovo biti slijedeće sezone...

Ako je ti je muller brutalno limitiran kaj je onda podolski u najmanju ruku igrača badmintona il povrltlar il ti promašio profesiju :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 01 lip 2012, 10:55

i to i jeste tacno

Gledaj moraš razlikovat tehniku i dribling, tehničkog potencijal donekle ima Gomez, jer zna uputit tehnički dobar šut, znaju te određene stvari biti kod njega kontrolisane, ali Gomez nije dribler, kod njega ćeš vidjet neki dribling jednom u 5 utakmica ili čak rjeđe. A npr. tehnički limitirani napadači su tipa Jancker, onda sad u ovom vremenu mislim od aktuelni padam mi odmah na pamet Crouch. Znači to su igrači kod kojih igra ulogu snaga, građenje (pogotovo kod Janckera to bio slučaj), znači izgura igrače, zagradi loptu pa otvori drugima prostor ili nekako na silu zabije gol, ili skok igra (slučaj kod Croucha) koji zabije glavom, ili je spusti glavom za suigrače, a naravno nekad zabije i nogom, onako zna loptu raspalit.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 01 lip 2012, 11:00

Kaj velite da mi odjebemo tog špica il bar da ne pljunemo 25-30 milja več nekog jeftinijeg ala de jong lukica a da probamo dofurat 10-ku npr. diega mislim da bi 10 milja bilo max pošto se neda dofurat ozil il gotze mali + za 40 milja se dofura(diego,martinez i de jong) sveukupno bi potrošili 58 milja a špek vrhunska momčad je tu ;)

-----------GOMEZ----------
RIBERY---DIEGO---MULLER
---SCHWEINI--GUSTAVO---
LAHM-------------BOATENG
-BADSTUBER---MARTINEZ-
------------NEUER-----------
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lucimar » 02 lip 2012, 08:05

haha pa gdje ti je alaba u ovoj ekipi ?
i usput receno sta ce nam koji K diego, opet je to polovan igrac, ako nije bio za nas posle werdera nije ni sad
nikad necu prebolit, van der varta, diega i ozila, jedan je moro biti nas
Lucimar
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 02 lip 2012, 12:17

Lucimar napisao:haha pa gdje ti je alaba u ovoj ekipi ?
i usput receno sta ce nam koji K diego, opet je to polovan igrac, ako nije bio za nas posle werdera nije ni sad
nikad necu prebolit, van der varta, diega i ozila, jedan je moro biti nas

Alaba mjenja lahma i ribery-a ;) ....i takav polovan kak veliš ti je bolji od kroosa a košta kikiriki...ozila da vdv nikad :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Hantraga » 02 lip 2012, 12:34

Alaba je Carlos na beku za Botenga . :mrgreen:
BUNDESLIGA - Fudbalski NBA
Hantraga
JetSet

PostPostao/la Lucimar » 02 lip 2012, 13:58

alaba je nas najperspektivniji igrac trenutno
i ne samo to, pokazao je u ovom finisu sezone da je definitivno barem prosjecan prvotimac u bayernu ako ne i medju par najboljih
ali eto nek ostane da je prosjecan, a takve ne diraj, rjesavas one pozicije gdje igraju najslabiji
Lucimar
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 02 lip 2012, 15:47

Sad kad vidim da lavezzi ide u PSG, sve mi je jasTno :sick:

No mislim da je vrijeme da sjebemo te predrasude i da počnemo kupovati igrače koji nama nisu tipični. Da ga jebeš tehničkim Portugalcima i Španjolcima, naš nogomet mora odgovarati. Ako je onaj mutavi ferguson dopelal i Andersona i čikarita i Nanija, onda i mi moramo probati sa takvim konjima ako postoji igrač koji nam treba...više se nemremo ograđivati sa time da takav igrač zbog svog mentaliteta kod nas nemre uspjeti. jebiga, na taj način si smanjujemo pun kurac tržište, a to nije dobro. Brazilce i Argentince koji nisu igrali u europi još morem prožvakati, ali ovo se mora poćet mjenjat...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 02 lip 2012, 15:53

doro napisao:pretjeruješ jel mulac ima lucidnost i bolji je tehničar 5 puta od kuyta koji je čisti platipus al vredan igrač po zalaganju..mulca jebe ta završnica najviše i tu se spetlja kao u jučer u Elfu al to je problem još uvjek sa glavom ;)

Lucidnost? To je jedina stvar koju on nema, zato sam i reko to kaj sam reko...kuyta sam spomenuo jer nemrem nač identičnog igrača poput Mullera :mrgreen: Muller more biti zvjerka od igrača, no on je tip igrača od kojeg ja neznam kaj da očekujem. Kada se o njemu priča, njegove pristalice bi njega u ekipi rađe nego Mullera iz razloga kako kažu, jer gine za klub. Ne zato što je lucidan, ima dribling, zna probit stranu i tipične stvari koje imaju ofenzivni igrači. Kod njega se sve svodi na slučajnost i taj njegov jebeni nos i mutavost koja funkcionira po ne znam kojem principu. Za mene Muller nije igrač koji donosi prevagu u igri, ali zbog svog gnoja, kao i Gomez može biti igrač koji odlučuje tekmu...

ja recimo nevidim načina da taj igrač vrijedi više od 25 milja, a neke sezone je odigro kod nas tako da bi cijena od 40 milja bila pičkin dim...

Za mene je Muller jako zahvalan igrač i nebi ga nigdar prodao te smatram da ima sjajnu budučnost u Bayernu, no njegova veličina se neće stvarati zato kaj je jeben igrač, nego samo i striktno statistika...Zato razumijem kada neko kaže da je limitiran.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 03 lip 2012, 14:14

anton 1983 napisao:Sad kad vidim da lavezzi ide u PSG, sve mi je jasTno :sick:

No mislim da je vrijeme da sjebemo te predrasude i da počnemo kupovati igrače koji nama nisu tipični. Da ga jebeš tehničkim Portugalcima i Španjolcima, naš nogomet mora odgovarati. Ako je onaj mutavi ferguson dopelal i Andersona i čikarita i Nanija, onda i mi moramo probati sa takvim konjima ako postoji igrač koji nam treba...više se nemremo ograđivati sa time da takav igrač zbog svog mentaliteta kod nas nemre uspjeti. jebiga, na taj način si smanjujemo pun kurac tržište, a to nije dobro. Brazilce i Argentince koji nisu igrali u europi još morem prožvakati, ali ovo se mora poćet mjenjat...

Ma nema tu predrasuda. S tim ljudima treba znati raditi, biti strpljiv i imati razumijevanja. Nisu ni naši igrači iz Hrvatske navikli na njemačku titansku disciplinu, hladnoću i sl. Temperamentniji narodi mogu nekad jako puno toga dati s tom svojom karakteristikom, a ne isključivo odmagati.

Stvar je u tome da smo mi nakon tih promašaja iz Južne Amerike odlučili ne kupovati uopće nikoga od njih više. Mislim, živa glupost. Likovi u Italiji, Španjolskoj i CL briljiraju, a u zadnje vrijeme i u Engleskoj, pa i Francuskoj koja se otvorila zadnjih godina prema njima sa Meksikancima, Brazilcima, Argentincima poput Lisandra, Gonzaleza, sad Pastorea i Lavezzija.

Gledam našu ekipu, uopće nema južnoamerički štih, a jedna Benfica počiva na cijeloj Južnoj Americi s dominacijom Argentinaca i Brazilaca, a onda i Urugvajaca, Čileanaca i ostalih.

Vrijeme je da i mi tu neke dijamante uzmemo i ubacimo u stroj da donesu tu lepršavost, kreativnost, pa i prgavost i borbenost. Vidal nam je pobjegao s lanca, no zato moramo naći nove igrače. I dalje mislim da se može u nekom Argentincu i Brazilcu naći prava kreativna i ubojita 10-ka. Po nekoj logici ispada samo da mogu Nijemci, Nizozemci, tu i tamo koji Francuz uspjeti u Bayernu, dok ostali budu puka sreća iz Skandinavije, Belgije i koji latino biser iz nekog drugog bundesligaškog kluba.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi