cruz napisao:vidim Moura je u pregovorima sa realom
lavezzi za 27mil. u PSG
borba protiv masturbacije LOL
Pa je l' ti mislis da ce oni cekati Bajerna da nesto ponudi?

E, moj, cruz, kao da ne znas kakva je danasnja situacija na trzistu. Cim se spazi dobar igrac, mora se odmah reagovati. U suprotnom, skanjivanjem cemo ga samo ispusiti, jer tu uvijek vrebaju Chelsea, Man City, PSG, Real. Pogledaj Martineza. Citavu sezonu ga posmatramo, odigrao je odlicno i to u jednoj od najjacih liga, a mi ga opet moramo posmatrati da bi se uvjerili u njegove kvalitete???

Pa ne igra u Turkmenistanu, pa da je neporvjeren igrac, pa da ga moramo posmatrati jos, nego je igrao jos i u Ligi Evrope, traze ga svi najveci klubovi, ali dzaba. Mi smo jebeni Bajern, kome trebaju 3 svjetlosne godine da kupi dobrog, provjerenog igraca. Sada se za tog Martineza ozbiljno interesuju Real i City, tako da su nase sanse ravne nuli, realno. Lavecija smo mogli dovesti lagano za 30 milja, ali nasoj glupoj upravi je to puno. Zato ce za nekih 4-5 smecarskih talenata dati isti kes, a kvalitet od njih ce dobiti kad na vrbi rodi grozdje. Polako mi sve ovo ide na zivce, jer nam je uprava totalno dezorjentisana. Imamo pare, imamo ime, ali ne znamo sta zelimo. Umjesto sto kukamo na ove seike, Arape i Ruse sto sve pokupovase, treba da budemo mudri, da cutimo i da u miru i tisini dovodimo najbolje. Ovako, ne pise nam se dobro.