Malo drkice nigdar ne škodi

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Malo drkice nigdar ne škodi

PostPostao/la doro » 03 lip 2012, 15:20

Ma beži mi sa nagomilavanjem j.amerikanaca..imamo ih i sad 3 i uvjek smo ih imali..treba pogodit sa mlađim igračem u tome je tajna i naravno pljunut i hapit na vreme več dokazanog igrača..
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 04 lip 2012, 09:26

vidim Moura je u pregovorima sa realom :(

lavezzi za 27mil. u PSG :x

borba protiv masturbacije LOL
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 04 lip 2012, 10:28

cruz napisao:vidim Moura je u pregovorima sa realom :(

lavezzi za 27mil. u PSG :x

borba protiv masturbacije LOL

Pa je l' ti mislis da ce oni cekati Bajerna da nesto ponudi? :lol: E, moj, cruz, kao da ne znas kakva je danasnja situacija na trzistu. Cim se spazi dobar igrac, mora se odmah reagovati. U suprotnom, skanjivanjem cemo ga samo ispusiti, jer tu uvijek vrebaju Chelsea, Man City, PSG, Real. Pogledaj Martineza. Citavu sezonu ga posmatramo, odigrao je odlicno i to u jednoj od najjacih liga, a mi ga opet moramo posmatrati da bi se uvjerili u njegove kvalitete??? :lol: :lol: :lol: Pa ne igra u Turkmenistanu, pa da je neporvjeren igrac, pa da ga moramo posmatrati jos, nego je igrao jos i u Ligi Evrope, traze ga svi najveci klubovi, ali dzaba. Mi smo jebeni Bajern, kome trebaju 3 svjetlosne godine da kupi dobrog, provjerenog igraca. Sada se za tog Martineza ozbiljno interesuju Real i City, tako da su nase sanse ravne nuli, realno. Lavecija smo mogli dovesti lagano za 30 milja, ali nasoj glupoj upravi je to puno. Zato ce za nekih 4-5 smecarskih talenata dati isti kes, a kvalitet od njih ce dobiti kad na vrbi rodi grozdje. Polako mi sve ovo ide na zivce, jer nam je uprava totalno dezorjentisana. Imamo pare, imamo ime, ali ne znamo sta zelimo. Umjesto sto kukamo na ove seike, Arape i Ruse sto sve pokupovase, treba da budemo mudri, da cutimo i da u miru i tisini dovodimo najbolje. Ovako, ne pise nam se dobro.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la cruz » 04 lip 2012, 15:38

a čuj... nisi uzeo u obzir zadnju rečenicu mog posta...

mi na takve igrače možemo samo "drkicu" bacat... iako znam to, opet mi krivo, znaš...

to što ti kažeš je djelomično točno, ali takav ti je Bayern.. uvijek je takav i bio

odma se sjetih kada smo trebali uzeti Agüera.. naši su gledali više utakmica njegovih, čak su i Magath i Uli išli u Argentinu kako bi se (raz)uvjerili... međutim nije ih oduševio s obzirom koju su cifru tražili ljudi iz njegovog kluba...

ali što se prije navikneš to će ti biti lakše

ko što moj brat kaže: "zbog takve transfer politike nekad volim Bayern, a nekad mrzim što ga volim" ;)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 04 lip 2012, 19:16

Samo se sjetim tog ljeta 2006. kako sam drkao na dolazak Agüera, pazi samo to, još ono ü u prezimenu. :smil42:

Nisu htjeli pljunuti 20-ak mil. € jer je kao bilo previše(a ljeto poslije Ribery sletio za 25 mil.), on otišao u Atletico i sve ostalo se vidi danas.

S tim Latinoamerima mi od Elbera, Paula Sergia i Pizarra nismo pogodili. Lucia tu ne ubrajam jer je stoper, a inače sam više za njih kad je u pitanju organizacija igre, kreativnost, atraktivnost, golovi i sl. Mi to nismo nikada u pravo vrijeme reagirali, dok su klubovi iz Italije, Španjolske, pa i Portugala, cijelu ne Južnu, već Latinsku Ameriku pokupovali. Sada su Čileanci u trendu ako je suditi po Serie A, a najviše Udineseu koji tu fantastičan posao radi, kao i sa Kolumbijcima i Ekvadorcima. Argentince i Brazilce ne treba spominjati. Urugvaj isto. I da mi ne možemo uzeti iz njihovih eltinih klubova niti jednog pravog igrača, super talenta i sl... ne znam ni sam više. :roll:

Jebiga, onda se okrenuti Francuzima i dovoditi samo njih, pokojeg supertalenta iz skandinavskih zemalja i eventualno neku zvijezdu iz ist. Europe. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 04 lip 2012, 20:24

Bit je u tome da većina supertalenata iz Brazila ili općenito Južne Amerike košta masne pare i mi jednostavno nismo spremni izvdvojiti te pare na njih.

Ovi što su jeftiniji i eventualno se razviju u Bayernu ne bi uspjeli jer nemaju vremena za razvoj, Bayernu treba instant uspjeh i u vrlo rijetkim slučajevima će se čekati pojedini igrač.

Imamo primjer Brenu kojeg smo čekali pa nikad ništa od njega.

Iskreno meni ne fale ti Južnoamerikanci jer Švabe imaju stvarno moćnu generaciju, otkad ja pratim nogomet Njemačka nije imala ovoliko mladih i perspektivnih igrača. Treba samo pogledati rezultate mlađih uzrasta koji su pokorili svijet i Europu.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 04 lip 2012, 22:37

A nepričam ja o JA, već više o Španjolcima i Portugalcima...To više zbog ovakvih poput Martineza..

mene zanima dal mi imamo ovaj puta plan B kada su u pitanju pojačanja. Da li mi tražimo baš TA TRI igrača ili tražimo tri pozicije? Što će biti ako nečopimo Džeku?

Kaj ak poludimo i dovedemo Teveza a ono u medijima patka da mi fatamo Džeku? :?

A sad tek slijedi BUBA: KAJ AK SMO MI BILI U BILBAU DA NEPREGOVARAMO O MARTINEZU VEĆ LLORENTEU?!?!? :mrgreen: Ko nebi htio igrača ćije ime počinje sa dva L? :D
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lizarazu » 05 lip 2012, 00:43

Antonu je proradila masta (da ne kazem mozak :mrgreen: ) i sve ovo ima smisla.

Koliko god mi bili u bedaku nakon nekog od prvenstava i gdje ekipa po pravilu lose startuje, jos uvijek sam misljenja da ce se neki transfer desiti tijekom EP odnosno nakon njega (ili u skroz kasnoj fazi).
Pa jbmu, sta jos preostaje? Da se nesto desi do petka. :lol:

Nastavite drkati.

Drkadzije. :mrgreen:
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Mrš » 05 lip 2012, 08:03

evo da ga i ja izdrkam. Bayern 2012/13:

..................Neuer.....................
Lahm.......Boa........Bad..........Alaba
..........Schweini....Martinez............
Robben.........Muller...............Ribery
...................Džeko....................

sex na klupi:
Starke, Dante, Mathieu, Gustavo, Kroos, Šakiri, Gomez

sex ni na klupi:
Pizzaro, Contento, Tymo, Buyten, Can, ....
''what Platini could do with a ball, Maradona could do with an orange''
Mrš
Školovani fudbaler

PostPostao/la mmakaay2 » 05 lip 2012, 09:27

:D :D nije me dugo bilo..al ja bi još samo Kaku..nikakvi lavezzi,hazard ili martinez..veza kroos(gustavo)-švajni-kaka a na bokovima roberry(zamjena šiptar),gomez(muller??,pizza)..obrana standardna + zamjena za lijevog beka ako contento ode,stoperi boa(Dante) i badstuber..kad vec zelimo dat milijone onda bolje za provjerene a ne za neke potencijale,,a di ceš bolje od kake,on bi nam bio dostupan i jedino ga Bayern može spasit, a to je bomba i reputacija dodatno raste..mislim da nam treba svježa krv nakon poraza..i ako se mene pita mogli bi prodat nekoga,npr mullera i dovest nekoga umjesto (sićam se da je city nudio velike novce za mulca,al mislim da nije više..pa probat neku trampu mulac=džekson)
mmakaay2
Član
Član

PostPostao/la anton 1983 » 05 lip 2012, 09:34

Moji osječaji sada oko Kake su podjeljeni. Ne znam pošto sam ga sve manje i manje vidio da igra, nekako mi se ta ideja sve manje i manje sviđa, a opet nemrem da si lažem i da kažem da nebi drkao kada bi on došao u Bayern.

Sam trab znat - dečec ima plaču i godine! Zato ga sada više ne želim kao prije. Jebiga puno mi je lepše vidjeti 29 nego 30! :mrgreen: A i nemrem vjerovat da je on stariji od Robbena i Riberya! :evil:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Effenberg23 » 05 lip 2012, 09:37

Ja ću sada opem malo da drkam :lol: ja sam se prosto zaljubio u jednog nogometaša a to je RADAMEL FALCAO GARCIA 8-)
to je igrač što nama fali, ok prije sam htio kaku ali ovaj me je odveo u zemlju snova....znam da je nemoguće ali ja i dalje sanjam :D

sad kad ga Chelsea nije kupio mogli bi mi :D

ali kako jebeno zvuči, pokušajte ponovit naglas njegovo puno ime i prezime RADAMEL FALCAO GARCIA :D
uf sav sam se nabobao :lol:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la mmakaay2 » 05 lip 2012, 09:45

ok..mozda je malo star i sigurno bi imao veliku plaću al ja još ne mogu vjerovat da je taj igrač rekao svoju zadnju što se tiče vrhunskog nogometa--pod tim mislim stalne igre i golovi--mislim da bi ga mi dovoljno cijenili i tako mu vratili samopouzdanje jer je to jedino šta mu fali da bude onaj stari..a može on još 2-3 sezone vrhunski..ja već duže vrime mislim da nam fali prava 10ka a ne mogu nać igrača koji bi se bolje uklopio u Bayern a da nam je dostupan i za ne prevelike novce(jedino možda ozil al za njega nema šanse)..jedino njegova plaća,a što se tiče godina ne bih se puno bunio! ;)
mmakaay2
Član
Član

PostPostao/la mmakaay2 » 05 lip 2012, 09:50

Falcao je vrh al ja bi radije Cavanija..meni se Gomez jako svidja i mislim da će on svake godine bit sve bolji i bolji i uvik ću ga vidit u prvom sastavu pa mi se on bolje nadopunjuje sa Cavanijem koji je ipak svestraniji od Falcaaa ;)
mmakaay2
Član
Član

PostPostao/la cruz » 05 lip 2012, 10:15

- počeli smo sa drkicama i sa raznim imenima

- i te smo drkice pretvorili u "realne" želje (tipa "zašto ne")

- zbog neostvarivosti tih želja postali smo depresivni ("zašto Bayern ne bi doveo nekog takvog")

- došli smo do zaključka da ovakav topic maltene nema smisla

- sad je pravo vrijeme da nas uprava opet natjera na drking :D
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi