LuctL napisao:Zanima me jesu li pojedini forumaši (cruz) promjenili mišljenje od Khediri? Aludiram na jednu daavnu raspravu: Khedira-Gustavo.
I, na priče da je Khedira mesar bez tehnike, a Gustavo tehnički potkovan.

FCB_general napisao:Njemačka ipak očekivano, premda je Samaras se pobrinuo za dramu i uzbudljivost. Grčka se na kraju polomila. 4:2, zbilja fantastična utakmica puna prilika.
Reus... Da nije onakav u Bundesligi bio, rekao bi koja panjčina od igrača kad se pogleda što je sve promašio.

LuctL napisao:cruz napisao:što se tiče ove tekme: "one swallow doesn't make a summer"
A, nisam mislio samo na ovu tekmu, već cjelokupno prvenstvo do sada. Ne mogu ti reći koliko me podsjeća na Schweinsteigera pod palicom van Gaala. Nema za njega izgubljene lopte, a sudjeluje u napadu brutalno puno za jednog defanzivca.
Ono čega me najviše starh je to da za koju godinu (1-2) ne bude bolji nego što je Swinjče ikad bio ili će biti. A, nije da je na lošem putu.

doro napisao:FCB_general napisao:Njemačka ipak očekivano, premda je Samaras se pobrinuo za dramu i uzbudljivost. Grčka se na kraju polomila. 4:2, zbilja fantastična utakmica puna prilika.
Reus... Da nije onakav u Bundesligi bio, rekao bi koja panjčina od igrača kad se pogleda što je sve promašio.
Nije se samaras za to pobrinuo nego ovaj kranjski debilček koji je imao 3 brutalne teške greške na ovoj utakmici i uz starke daleko najlošiji sudac.1. samara s je na tekmi napravi 1 crveni i 2 žuta kartona a prošo samo sa 1 žutim i to jedva 2. taj isti ružni smrad daje gol nakon što je povuko s leđa boatenga za dres jedno pola metra ga nategnuo i zato ga prestigo i dao neregularan gol i na kraju 3.penal živa smijurija napucana ruka s leđa koja stoji okomito uz tijelo nema govora o penalu!
Kod Elfa schweini brutalno loš kao schurrle koji je bezeveze gubio lopte na krilu i 2 puta namjestio grcima kontru....treba biti iskren i reći da su Njemci uz 4 gola fulali i 5 zicera al pričat da igra ne valja je u najmanju ruku smješno jer treba bunkeru dat 4 gola...Ozil defintivno uz khediru i našeg Lahma najjači igrači.
Dajte na sad englesku da se igramo

cruz napisao:što se tiče khedire, da me se ne shvati pogrešno, blago momčadi koja ga ima! Malo je u nekim stvarima 'limitiran' (cit. Scar), ali s druge strane koji to igrač nema manu..
Što se tekme tiče, Jogi me je pozitivno iznenadio, promjenio komplet napad, ali s razlogom, jer je reusom, kloseom i schurleom dobio tehnički duplo jači napad, ali je time i rizikovo kontra napade.
Isplatilo se, i iskreno mene ne iznenađuje broj golova što su zabili, već 2 što su primili protiv onakvog protivnika.
Švabe gaze i oni su po meni jači i od italije i engleske. Dakle put ka finalu protiv francuske () je otvoren!

nele-BHF napisao:Danas vrlo jednostavna stvar odlučuje ko prolazi.
Benzema.
Ako taj jado bude igrao, Francuzi nažalost ispadaju.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju