Kvalifikacije za SP 2014.

Sve o svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu...

Re: Kvalifikacije za SP 2014.

PostPostao/la CroCHEF » 11 ruj 2012, 22:15

Zabio i franjo, danas bilo par ekstra golova (posebno gol Ukrajine, drugi Francuza i Belgije).
Btw. Robben se ozljedio na zagrijavanju!
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 11 ruj 2012, 23:07

Čitam uokolo komentare i sve se više pitam tko je tu glup - ja ili 90% ostalih. Sve je nešto negativno, nezadovoljstvo igrom u obje utakmice, atmosferom na Makedoniji...

Protiv Makedonaca nisam niti ja zadovoljan igrom (tipično hrvatski, nije bilo niti 1% šanse za zadovoljstvo igrom jer je to samo Makedonija), ali jesam atmosferom. Navijanje je bilo OK, ništa specijalno, ali nije bilo loše.

Današnja igra mi je bila baš dobra, i u napadu i u obrani. Napadački smo znali što želimo, širili belgijsku obranu, trčali u prostor. Ali naši retardirani novinari ne mogu shvatiti da su Kompany i Vermaleen vrhunski stoperski par. Pogotovo je dobar bio Kompany koji je pojeo Mandžukića kako Pique i Ramos zajedno niti blizu nisu.
Obrana mi je bila jako dobra. Nismo bezveze ispadali, a bili smo puno inteligentniji. Ona situacija 5 na 2 u cca 70' je riješena isključivo inteligencijom naših obrambenih igrača.
Belgijci su imali 2 prilike oko 40', ali obje je riješio Schildenfeld koji je tu zbog takvog posla.

Ne znam, možda novinari jednostavno ne razumiju umjetnost defenzivne igre. Meni je prvih 30' minuta bilo jedan od 5 najboljih nastupa hrvatske reprezentacije.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la cruz » 12 ruj 2012, 08:36

slabo smo igrali protiv makedonije jer smo bili letargični, može li očitije. a protiv Belgije smo ostavili srce na terenu i zamalo nismo pobjedili (Vidaaaaaa :neee: )

takva je Hrvatska repka, više me je strah ekipa poput makedonije, izraela, gruzije, itd. - nego italije, belgije, itd.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 12 ruj 2012, 09:32

Biti nezadovoljan jučer sam sa jednim bodom? A neneneneneneene!!!!!!!!!! Prezadovoljan! Iskreno na kraju bu ispalo da je ovaj Štimac rođen pod sretno zvijezdom.

Za razliku od tekme protiv makedonije, protiv Belgije sam vidio neko OLIĆENJE TAKTIKE I PLANA, koja je upalila jer smo zabili rani pogodak, pa se moglo igrati na kontre, kao što smo se i u drugom poluvremenu grčevito branili.

Isto tako problem OVOG NARODA je što želi više od naše repke nego što ta repka realno može. Zašto to kažem.

Pa naša obrana sa Pletikosom na golu, za kojeg uopće ne znam di brani sastojao se od jednog igrača Dnjipropetrovska, dva igrača Dinama, jednog igrača EINTRACHTA, te nam je na defanzivnom veznom igrao igrač od 18 godina, sa 15 utakmica u HNL-u za ajduk! Čovječe, to je šrto na NTU potenciju, a mi smo odigrali PREDOBRO po tom pitanju i to je ono što je fenomenalno...Kada imaš takvu repku, onda moraš biti isto svjestan njezinih mogučnosti!

BOD u BELGIJI JE VELIK KO KUĆA!!!!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 12 ruj 2012, 09:52

upravo zato sam i rekao da - ako se naša repka 100% zalaže onda me nije strah nikoga!

kada se trči i gine onda se može svašta očekivati.

o tome sam ti pričao nakon makedonije, ali nisi mi vjerovao :x
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 12 ruj 2012, 10:01

cruz napisao:
o tome sam ti pričao nakon makedonije, ali nisi mi vjerovao :x

Naravno, jer trka sama nije bila problem kod Makedonije niti smo mi samo zbog trek i borbenosti izvukli bod...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Miki » 12 ruj 2012, 11:16

Ta Belgija je jaka po igracima, ima strasna imena, ali kao tim mi ne ulivaju povjerenje. Ako ih mi drmnemo u Beogradu ili Novom Sadu, gdje li ce se vec igrati, eto njima velikih problema. Srbija je sinoc konacno licila na ozbiljnu reprezentaciju. Nije Vels neki jak protivnik, ali danas nikome nije lako uvaliti 6 komada (osim San Marina, Andore, Lihtenstajna i recimo Malte). Ipak tu igraju Bale, Bellamy, Ramzey. Bukvalno smo ih oduvali sa terena, mogli smo da damo bar jos 3-4 gola.
Mislim da cemo se boriti sa Hrvatskom za prvo mjesto, mada ne treba poletiti rano. Belgija je vrlo opasna, ali je Hrvatska sa sve Stimcem na celu pokazala da su Flamanci jos zeleni. :D
Ovakvom igrom ni Srbija nema koga da se plasi, tako da IDEMO DALJE!!! :bravo:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la anton 1983 » 12 ruj 2012, 11:30

Za men eje Belgija još uvijek favorit, dok je realno za reči da ćemo za prve dvije pozicije boriti sa njima i sa Srbijom, no odmah da kažem da Srbima dajem maximum drugo mjesto u skupini, prvo nikako. Pretrula je to repka, gdje uvijek iskrsnu neki problemi...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Miki » 12 ruj 2012, 11:37

anton 1983 napisao:Za men eje Belgija još uvijek favorit, dok je realno za reči da ćemo za prve dvije pozicije boriti sa njima i sa Srbijom, no odmah da kažem da Srbima dajem maximum drugo mjesto u skupini, prvo nikako. Pretrula je to repka, gdje uvijek iskrsnu neki problemi...

Ne bih rekao da smo sada truli. Vise nema nekih starijih i iskusnijih igraca tipa Vidic, Stankovic, Kuzmanovic, Pantelic, Krasic, Jovanovic, Zigic. Sada su sve to mladi momci, koji grizu na terenu. Ranije se desavao sukob kada su u timu bile neke nazovi zvijezde, ali toga sada nema. Mihajlovic ih je sredio kako treba i oni u narednim utakmicama mogu samo da jacaju. Niste ni vi vise jaki kao nekada, dok je bio Bilic. Stimac realno pojma nema, a od zvucnih imena jedino imate Modrica i donekle Madzukica. Mada to ne igra neku ulogu. Nama je odbrana kao granit (Ivanovic - Celzi, Nastasic - City, Subotic - BvB, Kolarov - City, Bisevac - Lyon), tako da se ja vaseg napada uopste ne plasim. Nadam se da cemo mi biti prvi, vi u baraz, a Belgija da ispadne. Mada, zelje su jedno, a sta ce biti ko zna. p.s. Ako smo mi sada truli, ni vi niste nista manje od nas. ;)
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la anton 1983 » 12 ruj 2012, 13:00

Mislim da Hrvatska ima bolji mišung u ekipi i da nam niti jedan dio ekipe nije toliko bolji od drugog djela ekipe. to što Srbija ima bolje defanzivce, NIŠTA ne znači ako se ne igra dobra taktika i ako igrači ispred njih ne obave svoj posao kak spada. Imati ŠPEK igrače u ovakvim ekipama, to samo koristi u onom ofenzivnom djelu i zato smo mi samo zbog Modrića, puno ozbiljnija i jača repka od Srbije.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 12 ruj 2012, 13:01

i jedni i drugi imaju svoje adute, pravi omjer snaga ćemo tek vidjeti u međusobnim susretima (i u tekmi srbije u belgiji)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 13 ruj 2012, 08:57

Jebote kad vidim skupinu od Bosne!!!! Pa ko je takav Ghnoj od skupine uspio izvući?!?!?!?!? Ak sad Bosna ne ode na SP, nek se pokopaju!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la effe__sa » 13 ruj 2012, 09:41

anton 1983 napisao:Jebote kad vidim skupinu od Bosne!!!! Pa ko je takav Ghnoj od skupine uspio izvući?!?!?!?!? Ak sad Bosna ne ode na SP, nek se pokopaju!

Pa tu su ti Grci onaj najgori gnoj koji nas može zajebat za prvo mjesto i onda odeš u baraž, daju ti fino opet jebenog protivnika i opet zajebancija. Ali od skoro sviju, ma čak i od Grka u suštini imamo veći kvalitet, ali sve su ti to ekipe koje idu na snagu, nabiju se pozada i gledaju da ti ga uvale iz prekida.
Tako da sviju možeš oderat, a možeš i bezveze popušit od svake ekipe. Grke ne očekujem da oderemo, ali da je bar na strani bod izvući, a kući može i neka mlitava pobjeda. A znaš sam Grke, vidio si ih na EURO-u, vidio si ih i u grupi s vama kad su bili. ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 13 ruj 2012, 09:44

Sve si ti to lepo rekao, no ako Bih iz ove skupine nemre dalje kao prvi, e onda nikad njih na velikom natjecanju. Kolko god ti protivnici bili zajebani, ja mislim da je nemoguće dobiti slabiju skupinu...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 13 ruj 2012, 10:02

Ukoliko BiH dobije doma sve tekme, ili barem ne izgubi protiv grčke, moguće je prvo mjesto.
gledajući ovako objektivno, i na osnovu ove prve dvije tekme, bit će BiH ili Grčka
slovačka i litva/letonija/kako li već ( :D ) nemaju šanse!

nadam se da BiH neće ko Hrvatska naivno igrati u gostima protiv Grčke

zanimljivo će biti gledat skupinu gdje su francuska i španjolska, jedna će morati u baraž..
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: SP 2014. Brazil