anton 1983 napisao:Za men eje Belgija još uvijek favorit, dok je realno za reči da ćemo za prve dvije pozicije boriti sa njima i sa Srbijom, no odmah da kažem da Srbima dajem maximum drugo mjesto u skupini, prvo nikako. Pretrula je to repka, gdje uvijek iskrsnu neki problemi...
Ne bih rekao da smo sada truli. Vise nema nekih starijih i iskusnijih igraca tipa Vidic, Stankovic, Kuzmanovic, Pantelic, Krasic, Jovanovic, Zigic. Sada su sve to mladi momci, koji grizu na terenu. Ranije se desavao sukob kada su u timu bile neke nazovi zvijezde, ali toga sada nema. Mihajlovic ih je sredio kako treba i oni u narednim utakmicama mogu samo da jacaju. Niste ni vi vise jaki kao nekada, dok je bio Bilic. Stimac realno pojma nema, a od zvucnih imena jedino imate Modrica i donekle Madzukica. Mada to ne igra neku ulogu. Nama je odbrana kao granit (Ivanovic - Celzi, Nastasic - City, Subotic - BvB, Kolarov - City, Bisevac - Lyon), tako da se ja vaseg napada uopste ne plasim. Nadam se da cemo mi biti prvi, vi u baraz, a Belgija da ispadne. Mada, zelje su jedno, a sta ce biti ko zna. p.s. Ako smo mi sada truli, ni vi niste nista manje od nas.