Kvalifikacije za SP 2014.

Sve o svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu...

Re: Kvalifikacije za SP 2014.

PostPostao/la Red passion » 13 ruj 2012, 12:06

Gledao sam utakmicu i ona je totalno podbacila u svemu za mene kao gledatelja. Ovako naša reprezentacija nije igrala na Euru protiv svih protivnika koje smo imali. Belgija je za mene totalno podbacila i čak mi pomalo dala naznake da će oni ne baš tako lako boriti se za prve 2 pozicije. Mi smo utakmicu odigrali u fazi obrane jako dobro, stoperi i golman su definitivno naša najjača snaga na toj utakmici bili. Srna neviđena katastrofa već zadnjih par utakmica, ali ova mu je vrh vrhova, najgora ikad otkad ga gledam u dresu HR. Čovjek je toliko to nasrljao, lopti krivih dodao, izgubio... Čista jedinica!
Što se tiče Strinića, taj kreten nam je definitivno uzeo pobjedu sa onom svojom teškom glupošću i pokazao da uopće mu nije mjesto u nac. vrsti, teška rupa otraga, a i prekidima gdje je mogao uštopati i iznijeti loptu, a on budala na šut Belgiji stavio.

Što se tiče same igre, naši igrači izgledaju mi nekako limitirano u igri, iznad svega, nigdje nisam vidio toliku želju da svi loptu žele držati što duže u nogama kao u našoj repki. Modrić je konstantno loptu držao i stopirao napade, umjesto da se brzo riješavao i dodavao na krila napadačima ili veznjacima. Puno lopti se izgubilo na utakmici upravo zbog premalo trke i brze lopte. Nisu to problemi od ove utakmice, nego to već postoji od Bilićevog ciklusa. Samo to na Euru je 100x bolje sve izgledalo u utakmicama s Irskom, Italijom i Španjolskom.

Na kraju smo mogli i slaviti, ali eto... Čovjek je dokazao u kojoj ligi igra i da vjerovatno nikad neće biti veliki igrač. Jebiga, nemam velika očekivanja, ali ova ekipa jednostavno mora puno bolje kad se sjetim samo Barićeve i Kranjčarove Hrvatske kakva je bila i tko ih je sačinjavao.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la TiLe » 27 ruj 2012, 14:04

upade damir u reprezentaciju :roll: pokazalo se istinitim ono što sam odmah pomislio kad je štimac sjeo na klupu, a to je da je dobio posao pod uvjetom da pozove damira :neee:
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Speedy » 27 ruj 2012, 14:22

Ionako u zadnje vrijeme slabo pratim repku ali od danas i sluzbeno prestajem gledati njezine utakmice!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la cruz » 27 ruj 2012, 14:40

šta će mu Sammir???
kvalitetom mu neće vel pomoći

ali hoće mamiću.. a da, to je razlog zašto je štimac dobio posao, da da, kako sam to mogo zaboraviti :doh:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lahm » 27 ruj 2012, 14:42

Speedy napisao:Ionako u zadnje vrijeme slabo pratim repku ali od danas i sluzbeno prestajem gledati njezine utakmice!

Također.

Ako smo dobro shvatili, a vjerujemo da jesmo, Sammir je poziv zaslužio "jer mu treba motivacija da konačno pokaže svoju igračku kvalitetu". Trenirao ga je i Kruno Jurčić, član stožera. Zna sve o njegovom karakteru.

Brijem da ću rigati. :doh:
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la TiLe » 27 ruj 2012, 14:42

a žalosno je. šta da vam kažem!? dinamo i reprezentacija postadoše privatna igračka jednog čovjeka smile44 al krivi smo i mi svi pomalo što to dopuštamo :evil:
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nele-BHF » 27 ruj 2012, 16:27

cruz napisao:šta će mu Sammir???
kvalitetom mu neće vel pomoći

ali hoće mamiću.. a da, to je razlog zašto je štimac dobio posao, da da, kako sam to mogo zaboraviti :doh:

:bravo:

Jeb'o te, pa bolje bi ja igrače pozvao... :roll:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la anton 1983 » 28 ruj 2012, 10:14

Može pitanje?

Dalje bitan način kako će se doči u Brazil ili je samo bitno da se dođe u Brazil?

zašto je sada zvao Sammira ne znam. možda je to neka brija, ako sam Radoševića sadmoram Sammira. problem je u tome što Sammir u ovoj repki nema mjestaako Dinamo igra sa dvije špice, jer nema se toliko koristi od Sammira na krilu. No morti ga je taktički zvao kako bi se igralo sa jednom špicom pa će se raditi na tome da Sammir i Modrić kombiniraju.

Ja tog Sammira nikako nemrem procijeniti i zato bi ga htio vidjeti kako igra u boljoj nogometnoj sredini od Dinama, pa na taj način kad ima bolje suigrače možda napravi i nešto više na terenu.

Ne želim više razmišljati na način da si razbijam glavu sa "interesima pojedinaca", nego ću samo "odgovorne držati odgovornima". Ako Sammir zakaže, štimca će razapeti, tako da valjda Štimac zna što radi...

ubili smo ga kad je Radoševića pozvao, pa je klinac odigrao dobru tekmu i mi smo uzeli bod u Belgiji...

E sad ako nas ovdje smeta što je SAMMIR CRN! Onda neka se to kaže jasTno i glasTno...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 28 ruj 2012, 10:18

anton 1983 napisao:E sad ako nas ovdje smeta što je SAMMIR CRN! Onda neka se to kaže jasTno i glasTno...

To je najmanji problem u ovom slucaju! Uzmi si to ovako, budi pijandura, kriminalac i za to ces jos biti nagrađen! U kratkim crtama ti tako funkcionira cijela drzava, zato ne bi onda i HNS? :bravo:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la The Scarface » 28 ruj 2012, 10:23

Nije da pratim nešto posebno repku HNS i ostale pizdarije ali su neke stvari vidljive.

Mamić je postavio Šticu za trenera, ona šema ako ga ne možeš pobijediti postani prijatelj.
Štico prvo poziva Radoševića da cijela nacija iliti Dalmacija kasnije ne bi pizdila kad budu pozivani Mamićevi igrači.
Štico poziva Sammira.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 28 ruj 2012, 10:25

Ja ču im sve to zamjeriti samo ako Štimac neuspije doči do Brazila...

@Speedy

eh da je tako balotelli nigdar nogometnog terena ne bi vidio...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 28 ruj 2012, 10:29

Hebe mi se za Balotellia ali on je za razliku od Sammira igrac! :lol: Jbg, nismo mi krivi sto Maminjo mora prodati Sammira pa zbog toga se repka pretvorila u jos vecu prciju nego sto je! :haha:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 28 ruj 2012, 10:31

Možda je to sve marketinški trik kako bi se ljudi opet zanimali za repku čiji je interes totalno pao! :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 28 ruj 2012, 19:25

Svatko ima svoje bisere. Sjetimo se Jozića, a tek Barića, tu su i Kranjčar i Bilić također. Svatko ima neke svoje odluke koje nekad ispadnu da nikome od javnosti ne leže, ali izbornikova je ZADNJA! Nije mi jasno što će igrač poput Sammira u našoj reprezentaciji kad ne može i dalje prerasti HNL, no ne može se tu ništa promijeniti.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la TiLe » 28 ruj 2012, 19:28

anton 1983 napisao:E sad ako nas ovdje smeta što je SAMMIR CRN! Onda neka se to kaže jasTno i glasTno...

ne vjerujem da to smeta ljudima. eduardo je godinama u reprezentaciji i jedan je od najomiljenijih igrača. zapravo ne vjerujem da itko ima išta protiv sammira. ovdje se radi o revoltu ljudi prema mamiću.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: SP 2014. Brazil