Postao/la Red passion » 13 ruj 2012, 12:06
Gledao sam utakmicu i ona je totalno podbacila u svemu za mene kao gledatelja. Ovako naša reprezentacija nije igrala na Euru protiv svih protivnika koje smo imali. Belgija je za mene totalno podbacila i čak mi pomalo dala naznake da će oni ne baš tako lako boriti se za prve 2 pozicije. Mi smo utakmicu odigrali u fazi obrane jako dobro, stoperi i golman su definitivno naša najjača snaga na toj utakmici bili. Srna neviđena katastrofa već zadnjih par utakmica, ali ova mu je vrh vrhova, najgora ikad otkad ga gledam u dresu HR. Čovjek je toliko to nasrljao, lopti krivih dodao, izgubio... Čista jedinica!
Što se tiče Strinića, taj kreten nam je definitivno uzeo pobjedu sa onom svojom teškom glupošću i pokazao da uopće mu nije mjesto u nac. vrsti, teška rupa otraga, a i prekidima gdje je mogao uštopati i iznijeti loptu, a on budala na šut Belgiji stavio.
Što se tiče same igre, naši igrači izgledaju mi nekako limitirano u igri, iznad svega, nigdje nisam vidio toliku želju da svi loptu žele držati što duže u nogama kao u našoj repki. Modrić je konstantno loptu držao i stopirao napade, umjesto da se brzo riješavao i dodavao na krila napadačima ili veznjacima. Puno lopti se izgubilo na utakmici upravo zbog premalo trke i brze lopte. Nisu to problemi od ove utakmice, nego to već postoji od Bilićevog ciklusa. Samo to na Euru je 100x bolje sve izgledalo u utakmicama s Irskom, Italijom i Španjolskom.
Na kraju smo mogli i slaviti, ali eto... Čovjek je dokazao u kojoj ligi igra i da vjerovatno nikad neće biti veliki igrač. Jebiga, nemam velika očekivanja, ali ova ekipa jednostavno mora puno bolje kad se sjetim samo Barićeve i Kranjčarove Hrvatske kakva je bila i tko ih je sačinjavao.