cruz napisao:smješni ste vas dvojica

FCB_general napisao:Poraz je kod mene doživljen kao da sam gledao Lazio - Pescara, nikakav.
mladjo_dj napisao:Ekipa je opet pokazala da nema pobjednicki mentalitet i to ce jos dugo trajat kolko mi se cini...

anton 1983 napisao: Bate je klub na Dinamovoj razini i da Dinamo dobije Bayern, što bi ja trebao reči...
cruz napisao:tako bi se ovo i trebalo uzeti
cruz napisao:ako zgazimo Hoffenheim onda će svak pričati kako je poraz od Batea bilo dobro, bla bla bla, mislim, znam šta slijedi.
a ako ne pobjedimo, ma ako uopće imalo lošije odigramo (nebitno na rezultat) mnogi će to jedva dočekati!

nele-BHF napisao:anton 1983 napisao: Bate je klub na Dinamovoj razini i da Dinamo dobije Bayern, što bi ja trebao reči...
Da, ali su i Dante i Boateng stoperi na razini Jo Šimunića i Šime Vrsaljka. Činjenica.
Vraćanjem Trube na stopersku poziciju mi pojačavamo DVIJE POZICIJE. Stopersku, i bekovsku.

FCB_general napisao:nele-BHF napisao:anton 1983 napisao: Bate je klub na Dinamovoj razini i da Dinamo dobije Bayern, što bi ja trebao reči...
Da, ali su i Dante i Boateng stoperi na razini Jo Šimunića i Šime Vrsaljka. Činjenica.
Vraćanjem Trube na stopersku poziciju mi pojačavamo DVIJE POZICIJE. Stopersku, i bekovsku.
Vrsaljko je u zadnje vrijeme počeo izgledati na Weisera, nego na jednog od ove dvojice. Ljepše je da staviš Tonela.![]()
![]()
Inače, sam si rekao ono što sam i ja htio da vidim pošto je tako bilo u početku, Emre na bekovskoj poziciji.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju