(02/09/2012) FC BATE Barysaw -:- FC Bayern München

Bayern u najjačoj ligi na svijetu...

Prvih 11

Anketa je završila: 03 lis 2012, 08:21.

Badstuber
10
8%
Boateng
12
10%
Dante
11
9%
Lahm
8
7%
Buyten
1
1%
Rafinha
3
3%
Martinez
9
8%
Luis Guistavo
4
3%
Can
3
3%
Tymo
1
1%
Schweini
5
4%
Ribery
11
9%
Kroos
9
8%
Shaqiri
10
8%
Muller
9
8%
Mandžukić
9
8%
Pizarro
3
3%

Ukupno glasova : 118

Re: (02/09/2012) FC BATE Barysaw -:- FC Bayern München

PostPostao/la cruz » 03 lis 2012, 14:13

cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 03 lis 2012, 14:17

Sad kad sam pogledao ovaj video stativu Kroosa, ovaj put mi prošla ista situacija koju je i prošle sezone promašio lijevom nogom u istu stativu baš u skupini CL. Mislim da je onda bilo u pitanju 1. kolo i Villareal. :lol:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 03 lis 2012, 14:20

Ja kad vidim da smo mi spušili od Batea, mogu se samo nasmijati, ništa više. jebote ako mi od Batea izgubimo i onda iz takve tekme idemo nešto učiti.

Mi smo klub koji kad nekog iznenadi onda iznenadi sa stilom, da niko nevjeruje. Mislim spušit od Batea i ići tražiti neke razloga...Pa to kad se dogodi sakrij se u mišju rupu i nemoj da te niko vidi bar mjesec dana. Dal će na nas sad taj poraz negativno utjecati ne znam, no ja smatram da nepostoji trener koji se sa ovakvom situacijom zna nositi. melješ sve pred sobom i onda izgubiš još uvijek bitnu utakmicu sa ne nekim lijevim sastavom od kluba koji je bar 4 ranga ispod tebe. More on 4 srcana terenu ostaviti, ali što ako si ti brži,jači i bolji...

Presmiješno! Zbog ovog bi im ja nakon sezone kad sve bude gotovo oduzeo onima koji su nastupali bar 5% od plaće!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 03 lis 2012, 14:32

Upravo to, smijeh... Tako je baš i bilo dok sam gledao kako nam trpaju golove, umjesto šoka i nevjerice, smijeh. Još ono... smijeh me uhvatio kad je onaj lik sam pred Neuerom napucao daleko iznad i pored gola jednu 100% šansu. :)

Jučer pričam s jednim kolegom koji je radio u studentskom centru, inače isto veliki navijač Bayerna, o Bayernu i on baš hvali igru i sve, kako to puno obećava, a navečer stvarno mislim da je imao što gledati... cool0044

Ne znam zašto nas u seriji 4-5 jako dobrih utakmica, rekao bih i odličnih, odjednom uhvati iz ničega ovakve gluposti... Kako to da više ne možemo imati seriju od 16-17 utakmica bez poraza?
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 03 lis 2012, 14:37

smješni ste vas dvojica

ja sam se smijao kada je Kroos pogodio stativu, onda sam vrlo brzo shvatio kakva nas tekma čeka i tu sam počeo respektirati tu ekipu, koja je Lille-a u prvoj tekmi zdrobila s 3:0, ne bi me čudilo da sad u ove dvije partije protiv Valencije uzmu bar 2-3 boda!

Sjetite se Apoela, Basela, i uvijek barem dva takva kluba iznenade čitavu europu.

nemojte biti bahati i smijati se IMENU Bate Borisov

ako smatrate da su milan, inter, lyon, sevilla, liverpool, itd. IMENA, onda guess what?? protiv onakvog nastupa kao što je Bate pružio sinoć, SVI BI ONI POPUŠILI!

:a045:

i da, ne zajebajem se :) ne igra ime već igraju noge ;)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la mladjo_dj » 03 lis 2012, 14:41

Ekipa je opet pokazala da nema pobjednicki mentalitet i to ce jos dugo trajat kolko mi se cini...
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 03 lis 2012, 14:41

cruz napisao:smješni ste vas dvojica

Respekt je postojao kod mene, a ranije sam napisao, da li smo mi možda njih i podcijenili?

Nisu oni tako loši, dapače... Sve su jači i jači. Sjetim se samo njihove utakmice s Realom gdje su ravnopravni bili, a malo tko je za njih čuo.

Nije rođo njihovo ime kluba smiješno, niti reputacija kluba, niti izgubiti od takvog kluba koji se prijašnjih godina lijepo predstavio, sramota je odigrati onako slabo i ništa više.

Poraz je kod mene doživljen kao da sam gledao Lazio - Pescara, nikakav.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 03 lis 2012, 14:50

FCB_general napisao:Poraz je kod mene doživljen kao da sam gledao Lazio - Pescara, nikakav.

tako bi se ovo i trebalo uzeti, ustvari.

ako zgazimo Hoffenheim onda će svak pričati kako je poraz od Batea bilo dobro, bla bla bla, mislim, znam šta slijedi.

a ako ne pobjedimo, ma ako uopće imalo lošije odigramo (nebitno na rezultat) mnogi će to jedva dočekati!

ali ja ne sumnjam da ćemo raznijeti Hoffenheim, ova momčad je prejebeno jaka i imaju duh inata kada ga najviše treba imati! ;)

mladjo_dj napisao:Ekipa je opet pokazala da nema pobjednicki mentalitet i to ce jos dugo trajat kolko mi se cini...

ovo osobno ne shvaćam jer me zanima kako je naša ekipa onako moćno započela sezonu kada nema pobjednički mentalitet
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 03 lis 2012, 14:50

Ovo je po meni jedino dokaz da ako ti ne odigraš kak treba spušil buš tekmu. No kako ti to mutavo moraš igrat da ti obrana, koja "ne bi smjela biti loša" primi 3 gola protiv Batea?

Pa nećemo se zavaravati,ovo je sramota i SCHLUSS! Bate je klub na Dinamovoj razini i da Dinamo dobije Bayern, što bi ja trebao reči...

Tu sigurno postoji neka puka, ali da me jebeš ja ju nemrem dokučiti! Nemreš mi protiv Batea izgubit!

PS;

Moreš, staviš 11 B u 6. nebitnoj tekmi i oni odigraju preko kurca. No mi baš i nismo imali B EKIPU, čak bi i rekao da je ekipa "trebala biti jako dobra defanzivno" i primiš golove!

0:0 me ne bi toliko diralo, ali gol primit i to kad sam sad malo prije vidio onaj prvi (dalje nisam htio ni gledat) je tragikomično!

Sad ispada kao da ja nas kritiziram, a to uopće nije istina! Ja radim nešto gore, ja se nama smijem! smile44
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 03 lis 2012, 14:56

anton 1983 napisao: Bate je klub na Dinamovoj razini i da Dinamo dobije Bayern, što bi ja trebao reči...

Da, ali su i Dante i Boateng stoperi na razini Jo Šimunića i Šime Vrsaljka. Činjenica.

Vraćanjem Trube na stopersku poziciju mi pojačavamo DVIJE POZICIJE. Stopersku, i bekovsku.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Red passion » 03 lis 2012, 15:00

cruz napisao:tako bi se ovo i trebalo uzeti

Uzimam jer sam umoran od trošenja živaca ko prošle sezone kad sam mislio da smo u 7. nebu, a ono 3x drugoplasirani u sezoni, a i ravnodušan sam ove sezone kad je euro natjecanje u pitanju.

cruz napisao:ako zgazimo Hoffenheim onda će svak pričati kako je poraz od Batea bilo dobro, bla bla bla, mislim, znam šta slijedi.

a ako ne pobjedimo, ma ako uopće imalo lošije odigramo (nebitno na rezultat) mnogi će to jedva dočekati!

Da, tako otprilike ja očekujem pošto su mi očekivanja maksimalistička u Bundesligi. No opet to pitanje stalno me ljulja, zašto mi više ne možemo s ovakvim kadrom kakav je bio prošle i ove sezone uhvatiti 15-16 utakmica bez poraza, pa makar u prvenstvu? S likovima poput Ottla, Lella, Schlaudraffa i takvih sličnih kiflica smo mogli imati _______________________, a ne ____-__-_-____-_. Kako da do toga ponovo dođemo? Nisu svi underdogovi, ali ono... Ni kada prije nismo imali ovakvu ekipu, ni tada oni to isto nisu bili. U čemu je problem, što nam je to nekakvu veliku prepreku s godinama počelo praviti? :?
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 03 lis 2012, 15:01

nele-BHF napisao:
anton 1983 napisao: Bate je klub na Dinamovoj razini i da Dinamo dobije Bayern, što bi ja trebao reči...

Da, ali su i Dante i Boateng stoperi na razini Jo Šimunića i Šime Vrsaljka. Činjenica.

Vraćanjem Trube na stopersku poziciju mi pojačavamo DVIJE POZICIJE. Stopersku, i bekovsku.

Vrsaljko je u zadnje vrijeme počeo izgledati na Weisera, nego na jednog od ove dvojice. Ljepše je da staviš Tonela. :D ;)

Inače, sam si rekao ono što sam i ja htio da vidim pošto je tako bilo u početku, Emre na bekovskoj poziciji. :good:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lennon » 03 lis 2012, 15:06

šta reći - sramota. mislim da krivce ne treba tražiti u pojedincima, već u čitavoj momčadi jer podbacili smo totalno. nit smo kak igrali, nit smo trčali, nit smo bili koncentrirani u obrani, sve velika 0, a ako uzmeš u obzir da nam je BATE ubacio 3 komada i odčitao lekciju nogometa onda je problem malo dublji. al pobjeć is te kože se nemože, samo se nadam da je taj poraz bar malo otvoio Jupp-u oči i da ima neku "krvnu sliku" o nekim igračima.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nele-BHF » 03 lis 2012, 15:06

FCB_general napisao:
nele-BHF napisao:

Vrsaljko je u zadnje vrijeme počeo izgledati na Weisera, nego na jednog od ove dvojice. Ljepše je da staviš Tonela. :D ;)

Inače, sam si rekao ono što sam i ja htio da vidim pošto je tako bilo u početku, Emre na bekovskoj poziciji. :good:

Da, može i to. I to je činjenica. :bravo:

U svakoj anketi sam do sada glasao za Cana. Gledano ovako, Truba je za njega institucija, ali Can na beku u odnosu na Trubu je veliko pojačanje za ekipu.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la cruz » 03 lis 2012, 15:12

ko je se god bavio teamskim športom zna da ti uvijek izleti onakva jedna partija, pa i kad si u extra formi

ljudi ohladite se, zanemarite ovu tekmu i gotovo. za manje od tri dana ide slj. tekma

čim prvu tekmu dobijemo, ama baš nitko neće pričati o bate-u

mrzim kada nam se komentari mijenjaju poput vremena
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka