LuctL napisao:Pitanje ti je u kurucu. Jer Mandžo jest igrao s ostatkom momčadi, ali jednostavno nije išlo. To je ipak drukčije od onoga kada samo stojiš u 16m i čekaš loptu, pa ni onda ne ide.
Samo pogledaj koliko Dilkoš ima dodira s loptom po tekmi, a koliko Gomez. Sve će ti biti jasno.
LuctL napisao:Briješ da je momčad loše odigrala protiv Chelskog kada je mašio 2 mrtvaca?
I, ti malo miksaš te poente ... Poanta je da je nogometna ekipa sastavljena od golamana i 10 igrača koji trče, znoje se, jebu mater, uklizivaju, prave pressing, a ne 9.
Nadalje, ne kenja nitko po Gomezu ako se utakmica pobjedi što je i logično, ali ako bi mu se kenjalo za svaku u kojoj nije zabio, za svaki napad koji je usporio ili loptu koju je uštopo ne bi bilo toliko wc papira da se obriše.
Uostalom o suradnji. Mandžo 8 tekmi 2 asista, Gomez 33 tekme 3 assista. Pametnom dosta.
LuctL napisao:Sine ti sam sebe ukopavaš o tome kako se gdje tko nalazi, Muller, Mandđo na krilu, u 16. Pa to upravo proizlazi iz jebene Mandžine igre i njegovog stvaranja prostora suigračima. Gomez stoji u 16 cijelu tekmu i onda Mullac nema gdje utrčati, nema što zabiti ... Ovako ima.
LuctL napisao:I, uostalom, odjebi.

LuctL napisao:Budeš onda sam sebe kaznio kada nekoga opsuješ?
LuctL napisao:Speedy glumi dežurnog policajca, ali loše glumi.

anton 1983 napisao:I da moram reči da sam bio brutalno pozitivno iznenađen sa Lilleovim stadionom. kako bu sada tamo EP i kak je ovaj ŠEIk došo u tu Francusku, ta liga bu postala jako opasTna...

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost