(23.10.2012)OSC Lille - FC Bayern München

Bayern u najjačoj ligi na svijetu...

Prvih 11

Badstuber
9
10%
Boateng
3
3%
Dante
7
8%
Lahm
9
10%
Buyten
1
1%
Rafinha
1
1%
Alaba
8
9%
Martinez
6
7%
Luis Guistavo
3
3%
Can
1
1%
Tymo
1
1%
Schweini
8
9%
Ribery
8
9%
Kroos
6
7%
Shaqiri
4
4%
Muller
8
9%
Mandžukić
6
7%
Pizarro
1
1%

Ukupno glasova : 90

Re: (23.10.2012)OSC Lille - FC Bayern München

PostPostao/la cruz » 24 lis 2012, 09:04

ajde sad dosta je kritika i dajte malo pohvalite Lille-ovog trenera!

pokazao je da se može s onakvom ekipom suprotstaviti Bayernu

išao je s taktikom sjeckanja igre, i nismo nikako mogli uspostaviti tečnost u proigravanju, ograničio je Bayern na par "prilika" i primio gol iz penala.. zamalo

ne uspjeva to svakome!

zato, nije Bayern bio toliko loš koliko je protivnik momački odradio svoj posao

ljudi nisu znalci, završnica im je totalna katastrofa, ali barem se znaju udarati i trčati, zbog toga su nas debelo namučili

Što se tiče naših igrača, meni se svidio Boateng, profesorski je odradio svoj posao!

netko reče da je se Šaćiri uklopio u sivilo... tu se potpuno slažem, ali opet nijednom igraču ne zamjeram, jer za razliku od nekih, uzimam učinak protivnika u ozbir
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 24 lis 2012, 09:10

Moram si par ovih kometara zasejvat u slučaju kad mi Robben i Gomez podbace. Pogotovo ove sa sivilom :mrgreen:

Manđa naš najlošije ocjenjeni igrač :evil: Ne sviđa mi se to od strane novinara da se njega iščupalo van i objesilo na zid srama. Da je baš toloki loše odigrao od ostatka ekipe uopče nije. Borio se da je to za popizditi, no teško je igrati centralnu špicu, kada ti dva-tri igrača vise na kičmi a momčad ne pomaže.

PS:

Jel vam je ovaj primjer bio dovoljan da vidite koliko je teško biti Bayernov napadač kada ekipa ne igra dobro? Dal ste jučer uspjeli vidjeti kako suradnja Manđe sa ekipom nije mogla doči do izražaja?

Dal sad vidite kako je Gomezu?

Ili ćemo morati pričekati još par ovakvih utakmica, da vam govorim o tome koliko sam u pravu? :mrgreen:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 24 lis 2012, 10:34

Slika

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zDogX1riwxY[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DfCU0PzKzoU[/youtube]
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 24 lis 2012, 11:38

Đilkoš prvi puta osjetio kako je biti najgori igrač u momčadi. Mislim da ga ni u Wolfsburgu ovako nešto nije hvatalo kao što ga je sinoć. :)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 24 lis 2012, 11:49

Zato i pitah, kako komentirate jučerašnju suradnju Manđe sa ostatkom ekipe :mrgreen:

No istina je da je naš pristup igri u toj LP, stvarno čudan! :?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 24 lis 2012, 11:58

LuctL napisao:Pitanje ti je u kurucu. Jer Mandžo jest igrao s ostatkom momčadi, ali jednostavno nije išlo. To je ipak drukčije od onoga kada samo stojiš u 16m i čekaš loptu, pa ni onda ne ide.

Samo pogledaj koliko Dilkoš ima dodira s loptom po tekmi, a koliko Gomez. Sve će ti biti jasno.

Poanta je da mu ne ide, bez obzira kako igra, ako momčad kenja, opčenito. ne kenjamo mi Gomezu kada on razara po kvartu i sve dobro izgleda. Mi njemu kenjamo baš onda kada momčad odigra kako je odigrala jučer, a on ne zabije gol.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 24 lis 2012, 12:17

LuctL napisao:Briješ da je momčad loše odigrala protiv Chelskog kada je mašio 2 mrtvaca?

I, ti malo miksaš te poente ... Poanta je da je nogometna ekipa sastavljena od golamana i 10 igrača koji trče, znoje se, jebu mater, uklizivaju, prave pressing, a ne 9.

Nadalje, ne kenja nitko po Gomezu ako se utakmica pobjedi što je i logično, ali ako bi mu se kenjalo za svaku u kojoj nije zabio, za svaki napad koji je usporio ili loptu koju je uštopo ne bi bilo toliko wc papira da se obriše.

Uostalom o suradnji. Mandžo 8 tekmi 2 asista, Gomez 33 tekme 3 assista. Pametnom dosta. :bravo:

zato što pojednostavljuješ komplicirano, smatraš da dobro govoriš. ono što ja tebi sad prebacujem je "suradnja" Manđina sa ostatkom ekipe. gomez bi se recimo u jučerašnjoj utakmici na neki svoj mutaF način bar izborio za jednu ili dvije šanse, ovisno o tome kakve bi lopte dobio. glorificira se manđina suradnja s ekipom kada ekipa igra dobro. Kada ekipa igra dobro onda i nije problem niti surađivati niti stajati u 16 metara i čekati kako bi se reklo, no razlika je ta, da li manđa nama ovakvu utakmicu sa svojim umijećem može riješiti ili to Gomez može sa svojim stajanjam.

Ove utakmice su baš one u kojima ti trebaju spremni Robben i Gomez da bi bio malo opasTniji, ne nužno bolji. Mi jučer po Mullerovoj strani uopće nismo igrali, niti je Manđa bio opasTnost za gol. Sa Robben i Gomezom na terenu se stvari po tom pitanju mjenjaju.

No sad zašto Manđa ima više asistencija, a Muller više golova. E to proizlazi iz činjenice što oni uzimaju Robbenove asiste te Gomezove golove. Kada Gomeza nema u ekipi u kombinaciji sa robbenom, Muller dobiva više šansi da stoji u 16 metara i zato poentira. Isto to dobiva i Manđa jer nema Robbena na desnom krilu već je tamo Muller koji njega kao napadač zamjenjuje.

Nije to sve baš tak jednostavno kako ti misliš i ovisi od utakmice do utakmice te od protivnika do protivnika. Sa igrom samo po jednoj strani i bez napadača koji će sam zbog sebe biti opasan po gol, znači kad mu daješ loptu blizu gola, nemreš biti opasTan po velike klubove u samoj završnici Lp-a.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 24 lis 2012, 13:03

LuctL napisao:Sine ti sam sebe ukopavaš o tome kako se gdje tko nalazi, Muller, Mandđo na krilu, u 16. Pa to upravo proizlazi iz jebene Mandžine igre i njegovog stvaranja prostora suigračima. Gomez stoji u 16 cijelu tekmu i onda Mullac nema gdje utrčati, nema što zabiti ... Ovako ima.

Ne ukopavam se nego je to drugačiji pristup igri. Nemoraš odma facepalmati, valjda si sposoban da normalno raspravljaš. ono što ti tvrdiš je da Bayern igra drugačije sa pokretnim napadačem za razliku od Gomeza jer se drugim igračima otvara prostor za poentiranje - ŠTO JE TOČNO. Zato nam i Muller igra "jebeno loše" ali poentira i to je jedino što je bitno. Recimo ja sam puko od smijeha kad je on jučer onu dvojicu kretena iz Lilla slomio i nabacivo na glavu Šaqiriju. To je jebeno kod nejga jer on izgledatoliko mutavo i šlampavo da čovjek ne more vjerovati da je on u stanju to napraviti, da se toliko krumpa i da mu se tako čudno lopta lijepi na nogicu. No da ne skrečem sa teme. Kada se Manđa izvlači na stranu, onda mora biti neko u sredini da te lopte kojeon doda pospremi, a i da se protivnička ekipa ima sa čim zabavljati. Zato je takva suradnja sa Robbenom "nemoguća" ili bolje rečeno, Muller mora igrati jer on se jako puno vremena na terenu ponaša kao drugi napadač.

Ono što meni smeta je da se govori kako se Gomezu sve treba namjestiti, dok Manđa igra timski. Da se razumijemo, ja želim da se složite sa činjenicom da oba igrač profitiraju od timske igre samo na drugačiji način. Gomez je taj koji lopte posprema u gol i traži od ekipe da igraju timski kako bi to oni njemu namjestili, dok manđa traži od ekipe da budu opasTna po gol, jer on će izvršavati ztadatke nekog druga igra (krila), dok će ovaj izvrašvati njegovu zadaću. Zato je meni kombinacija, Muller - Manđa super, kao što mi je kombinacija Gomez - Robben super i naravno ja prednost dajem Robbenu zbog njegovih kvaliteta i što nam se onda igra raspoređuje na obje strane i savršeno se može mixati sa Riberyem - Minus u svemu ovome je što Kroos još uvije neka te golgeterse sposobnosti pa da po potrebi "glumi" napadača kada to ne možeMuller ili kada se Manđa izvuče na krilo...

PS

Samo se smiri da te herc ne ufati ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 24 lis 2012, 13:17

LuctL napisao:I, uostalom, odjebi.

Ne mozes mi ovako pisati. Ako vec oces provocirati i raspravljati, radi to na pravi nacin. Vec sam te bio upozoravao radi toga ali ocito ti to jos nije doslo iz dupeta u glavu. :roll:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 24 lis 2012, 13:26

Možda ta postava i je najubitačnija kako ti kažeš, ali možda nije najbolja, možda je preofanzivna itd...

Ja sam želim da se obojici prizna ono za što su zaslužni a ne da ih se bezveze kritizira radi nekih gluposti.

I da, nije teško igrati niti jednu poziciju u Bayernu ako ekipa igra dobro i baš zato samsve ovo htio pisati jer si ljudi itekako sada mogu razmišljati o tome dal je u biti jebeno lagano biti Bayernov napadač ili jebeno teško. ;)

Manđa recimo ima tu prednost što GOMEZ POSTOJI PA SE KRITIKE NA NJEGOV RAČUN JOŠ JAKO DUGO NEĆE UPUĆIVATI. NO DA JE RECIMO SITUACIJA TAKVA DA SE GOMEZA NEMA I DA JE mANĐA NAŠ NUMERO UNO, SVI BI GA VI DRUGAČIJE GLEDALI JER (SORRY ZA cl), JER BI GA I MEDIJI DRUGAČIJE TRETIRALI.

Ono što sam ja jučer vidio mi je dalo tu mogučnost, da sam svima onima koji govore kako Bayern sa Manđom igra tečnije i bolje, po glavama skakati, jer jučer ste imali priliku gledati utakmicu u kakvim se Gomez u Bayernu jako puno puta nalazio i što god napravio na terenu nije bilo od prevelike pomoći za konačan rezultat, kao što nikakvo micanje manđe po terenu nije urodilo plodom. Neki puta je stvarno samo bolje čekati i onda tu svoju priliku iskoristiti!

LuctL napisao:Budeš onda sam sebe kaznio kada nekoga opsuješ?

Mislim da Speedy ne psuje! Pas mu mater to mi kod njega najviše fali! :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 24 lis 2012, 13:40

LuctL napisao:Speedy glumi dežurnog policajca, ali loše glumi.

Nikad mi nije isla gluma. Sad vidim da cu morati upisati casove glume! :mrgreen:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la cruz » 24 lis 2012, 13:41

evo još koja sličica bakljade

Slika
Slika
Slika
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 24 lis 2012, 13:44

I da moram reči da sam bio brutalno pozitivno iznenađen sa Lilleovim stadionom. kako bu sada tamo EP i kak je ovaj ŠEIk došo u tu Francusku, ta liga bu postala jako opasTna...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 24 lis 2012, 15:26

anton 1983 napisao:I da moram reči da sam bio brutalno pozitivno iznenađen sa Lilleovim stadionom. kako bu sada tamo EP i kak je ovaj ŠEIk došo u tu Francusku, ta liga bu postala jako opasTna...

ta liga ima potencijala, ne samo zbog infrastrukture koju si naveo

jbt još malo i sve što vrijedi u italiji će preći u francusku.. (ako već nije)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 24 lis 2012, 17:04

Kada bi baš htjeli biti zlobni, morti je ovo pokazatelj da mi jako teško igramo protiv ekipa koje igraju jako agresivno i defanzivno, pa se moremo bojati ekipa, koje igraju isto ali su kvalitetniji!
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka