...ajmo lakše malo....tek su dva kola odigrana od 34.....alo 34....
...ako neki klub može uhvatit konstantu pobjeđivanja onda smo to mi i samo mi....bavarac napisao:
Sve u svemu jeste vi gledali jučerašnju tekmu i postavljanje werdera...pazi jedan werder se zatvorio (igrao s jednim napadačem na Allianz areni...)...isto tako u prvom kolu Hoffenhaim kući igrao sa jednim napadačem....to je očito postalo normalno da se protiv nas svi zbiju u veznom redu i igraju na kontre...treba iskoristit svoje šanse koje stvoriš jer u takvim bunkerima nećeš stvorit milion šansi....što je normalno....a kad zabiješ onda se i protivnik mora otvorit...pa da vidiš belaja onda....

bavarac napisao:@ Tun kak možeš napisat da ćemo ispast iz utrke za naslov nakon 10-ak kola...ako neki klub može uhvatit konstantu pobjeđivanja onda smo to mi i samo mi.....
bavarac napisao:Sve u svemu jeste vi gledali jučerašnju tekmu i postavljanje werdera...pazi jedan werder se zatvorio (igrao s jednim napadačem na Allianz areni...)...isto tako u prvom kolu Hoffenhaim kući igrao sa jednim napadačem....to je očito postalo normalno da se protiv nas svi zbiju u veznom redu i igraju na kontre...treba iskoristit svoje šanse koje stvoriš jer u takvim bunkerima nećeš stvorit milion šansi....što je normalno....a kad zabiješ onda se i protivnik mora otvorit...pa da vidiš belaja onda....

anton 1983 napisao:
Kak si ti to sad iz kontexta ščupo da je to prestrašno!!!
Malo bolje pročitaj kaj sam ja napiso - ja velim OK, treba dat vremena ali i dok se daje vremena treba bodove skupljat jer ak bumo mi igrali neriješeno a Wolfsburg dobivo onda ja LVG-u nemrem dat vremena kad vremena nema!
...o tom ti ja pričam...

[/quote]WTF!!!
Kaj to sad znači - pa u 100 godina naše povijesti svi igraju bunker protiv nas, pa smo tu i tamo znali bit prvaci - bunker neznači da ako mi nedobijemo tekmu velimo OK
...ili pak linijski što je dosudio 10 zaleđa.....anton 1983 napisao:Gle bavarac ja sa našim kadrom nisam zadovoljan i ti to nemreš promijeniti. Ja bum vjerovo da mi možemo itd..Ne utječu na mene Njemački mediji nego moj mozak - u tom je problem. Previše toga treba prožvakati i previše ja toga kaj meni nepaše vidim.
Moš ti reč kaj oćeš ali mi sad trenutačno imamo preočajne štopere i mi sad moramo vjerovat da će neko od ovih 4 postat BOMBA - jednostavno mora jer neće bit dobro, a realno gledajuči niko od njih 4 nije bomba - pogledaj samo gol od Ozila - tymo kasni a gle kaj Buyten radi - ko god da je kriv to je gol kakve ja neželim primat!
Pa onda bek - nama užasTno treba desni bek- pa to več vrapci na grani znaju, BMK koga ćemo odvest ali jednostavno moramo ga dovest jer smo na tim pozicijama limitirani, lahm je asistiro ali on je upola slabiji igrač na desnoj strani i jedan Srna ili Bosingwa, pa čak i beck će nam sjest ko budali šamar, sa ovim bekovima ja nisam zadovoljan.
Veza - nama treba još jedan igrač POD HTINO koji će pomoč Riberyu - možemo mi i sa ovom vezom piostat prvaci ali puno teže nego sa još jednim kreativcom, igrač poput VdV-a ili Renata Augusta jednostavno mora igrat u Bayernu. Moraš imat na umu da smo mi prodali Zea a da nije došla zamjena!!! Lucio i Ze se puštaju samo ako več u pripremi imaš 2 bolja igrača a jedan badstuber i Pranja ili Baumjohann to nisu!!!
Samo nam dopelaj još jednog Beka i jednog kreativnog veznog i onda ćemo imat kolko tolko kvalitetan kadar di ćemo svi bit zadovoljni a ne da mi Hamiti i Schweini moraju zmišljat toplu vodu!!!
Jednostavno smo na tim pozicijama limitirani a klub poput nas to nebi smio bit!!!

Speedy napisao:Manje-vise se svi slazemo da nam treba osvježenje u veznom redu i to u kreativnom djelu, u to smo se mogli uvjeriti u prve dvije tekme ali ipak mislim da o tome treba raspravljati u odgovarajucem topicu!
Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju