anton 1983 napisao:Može pitanje tebi scar i tebi Tile i onima koji su glasali za veliku trojku.
Na koju foru vi mislite postići što više "jakih" timova i što za vas znače ti jaki timovi? Koliko su jaki ti timovi? koliko para imaju, gdje su konkurentni?
Objasnite mi na koji će način BUNDESLIGAŠKI tim doseći neki LP nivo ako tamo ne igra NON STOP? Kako će bundesligaški klub imati umsatz od 200+ milja ako ne igra LP? Što jedan HSV more postati Gigant ako 5 godina zaredom ide u Euroligu?
Dal ste vi uopće svjestni mane i prednosti velike, dvojke, trojke i toga kako je bilo prije 3 godine kada je samo Bayern bio siguran putnik u LP? Što je za BAYERN bitnije, da ima dva jaka konkurenta koji svake godine igraju LP ili da ima 5-8 klubova koji se izmjenjuju u nastupima u LP?
PUNO PITANJA!
Pa o svemu tome smo već bezbroj puta raspravljali.
Isti klubovi u LP==> više love ==>bolji igrači
Ti klubovi postaju jači i konkurencija ih ne može pratiti==>manja atraktivnost lige zbog manje rezultatske neizvjesnosti
Pitanje bolji igrači ili nepredvidljiva liga ?
Navijaču Bayerna odgovor na to pitanje dolazi samo od sebe.
Imamo primjere Premiershipa i La Lige koji su trenutačno najrazvikaniji, svi znamo kako stvari tamo funkcioniraju.
Također se odgovor sam nameće.
Zdravo seljački rečeno, koji će mi k liga gdje ima 10 izjednačenih klubova bez pravih igrača.
width="960"

S mojeg stajališta, čovjek je razvalio ovo kako još dosta dugo neće nijedan komentator ni novinar.