FCB_general napisao:Mi nikad nismo kotirali za ništa nakon 2001. To je jednostavno tako. Dok Elf ne krene osvajati zlatne medalje, a njemački klubovi EL, Bayern CL, neće nitko ni shvatiti vrijednost njem. nogometa. Čak mislim da ni nakon toga ne bi shvatili.
Ma što se tiče te uloge favorita, ona je sad nama itekako dodjeljena, pa ja gledam evo i u BiH, bilo u medijima, portalima, ili generalno među poznavaocima fudbala, nikad Bayern nije prikazan kao veći favorit (svi spominju Bayerna uz Barcu). Pa ovako nije bilo ni u doba kad je Salihamidžić igrao u Bayernu....
A i generalno u Evropi cijeloj visoko kotiramo, svi nekako nas stavljaju kao favorite za naslov uz Barcu. Donekle je to dobro i veseli čovjeka, ali opet nama je bolje kad nas ne stavljaju ko velike favorite, nekako smo tad najopasniji, ko ranjena životinija.....

Znamo da smo 2001. godine, bili samo na širem spisku favorita, klubovima poput Reala i ManU-a se davale veće šanse, pogotovo moćnom Realu, a mi oba ta tima izbacili iz takmičenja...
A na ovim našim balkanskim prostorima će se uvijek naći pametnjakovića koji će omalovažavat Bayern. Ali to je zato što smo mi pravi panceri, pa ljudima davno nabili komplekse.....

Postali smo čak i malo preblagi u godinama nakon osvojene Lige prvaka, pa pogotovo u ovoj post Gaalovoj eri, ali sad nam je ekipa opet ratnička, kad samo vidim sinoć onu borbu i ulaženje žestoko u duele s jednom engleskom ekipom, pa to podsjeća na najbolja vremena....

Bitno je i dalje još opasniji biti nakon kornera (to je bitan segment npr da se Barca rani), borba u ovim duelima da bude maksimalna, da se ide oštro, žustro, s žestokim presingom i borbom za svaku loptu, a uz to da se zadrže ovi profinjeni, igrački elementi. I onda smo zaista pravi stroj, za najveće domete....