(19.02.2013)Arsenal : Bayern München

Bayern u najjačoj ligi na svijetu...

Re: (19.02.2013)Arsenal : Bayern München

PostPostao/la panda » 20 vel 2013, 11:44

anton 1983 napisao:Koje ti to portale čitaš? :P Pa ko će ako mi nemremo?

Sportske - Jutarnji (EPH)
Net.hr
tportal

domaći uglavnom, i to ovi neozbiljni, iako čak i na (po meni) najboljem sportskom portalu našem (sportnet) isto tak misle

Pa ja znam da mi moremo, ali ono, dok čitam neke komentare, dobijem dojam k'o da u Europi postoje samo RMCF, MUFC i Barca :neee:
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Red passion » 20 vel 2013, 13:31

Mi nikad nismo kotirali za ništa nakon 2001. To je jednostavno tako. Dok Elf ne krene osvajati zlatne medalje, a njemački klubovi EL, Bayern CL, neće nitko ni shvatiti vrijednost njem. nogometa. Čak mislim da ni nakon toga ne bi shvatili.
Sve se to svodilo zadnjih 13-ak godina na sludo trošenje love na transfere u Italiji, Engleskoj i Španjolskoj. Od pada berlinskog zida kič i raskoš je postalo glavno mjerilo svega.

Mene to i ne zanima toliko. Na našu veliku nesreću, izgubili smo u zadnje 3 godine 2 finala, ali to dovoljno govori na koji način i s čime smo mi došli do tih finala. I sad da nas se ne doživljava kao kandidate za naslov... :D :smajl007:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 20 vel 2013, 14:33

Odlicna igra Bayerna u svakom pogledu jedino kiks posle nepostojeceg kornera... jbg

Nego hteo sam da vas pitam kako da nadjem Bayernove utakmice pre nekoliko godina? molim Vas da mi pomognete!
Hocu da napravim dokumentarac! HVALA UNAPRED!
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 20 vel 2013, 14:47

PANZERI! :lol:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 20 vel 2013, 18:30

FCB_general napisao:

PANZERI! :lol:

TIGER! 8-)
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la effe__sa » 20 vel 2013, 18:37

FCB_general napisao:Mi nikad nismo kotirali za ništa nakon 2001. To je jednostavno tako. Dok Elf ne krene osvajati zlatne medalje, a njemački klubovi EL, Bayern CL, neće nitko ni shvatiti vrijednost njem. nogometa. Čak mislim da ni nakon toga ne bi shvatili.

Ma što se tiče te uloge favorita, ona je sad nama itekako dodjeljena, pa ja gledam evo i u BiH, bilo u medijima, portalima, ili generalno među poznavaocima fudbala, nikad Bayern nije prikazan kao veći favorit (svi spominju Bayerna uz Barcu). Pa ovako nije bilo ni u doba kad je Salihamidžić igrao u Bayernu.... :)
A i generalno u Evropi cijeloj visoko kotiramo, svi nekako nas stavljaju kao favorite za naslov uz Barcu. Donekle je to dobro i veseli čovjeka, ali opet nama je bolje kad nas ne stavljaju ko velike favorite, nekako smo tad najopasniji, ko ranjena životinija..... :) Znamo da smo 2001. godine, bili samo na širem spisku favorita, klubovima poput Reala i ManU-a se davale veće šanse, pogotovo moćnom Realu, a mi oba ta tima izbacili iz takmičenja...

A na ovim našim balkanskim prostorima će se uvijek naći pametnjakovića koji će omalovažavat Bayern. Ali to je zato što smo mi pravi panceri, pa ljudima davno nabili komplekse..... :) Postali smo čak i malo preblagi u godinama nakon osvojene Lige prvaka, pa pogotovo u ovoj post Gaalovoj eri, ali sad nam je ekipa opet ratnička, kad samo vidim sinoć onu borbu i ulaženje žestoko u duele s jednom engleskom ekipom, pa to podsjeća na najbolja vremena.... :) Bitno je i dalje još opasniji biti nakon kornera (to je bitan segment npr da se Barca rani), borba u ovim duelima da bude maksimalna, da se ide oštro, žustro, s žestokim presingom i borbom za svaku loptu, a uz to da se zadrže ovi profinjeni, igrački elementi. I onda smo zaista pravi stroj, za najveće domete....
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 20 vel 2013, 18:49

Sinoć nakon dugo vremena nekako nismo igrali 'svoju' igru, prepoznatljivu ove sezone kao i one dvije prije toga. Više smo podsjećali na one iz Hitzfeldove ere prije nego što smo otkrili posjed lopte.

effe__sa napisao:Bitno je i dalje još opasniji biti nakon kornera (to je bitan segment npr da se Barca rani), borba u ovim duelima da bude maksimalna, da se ide oštro, žustro, s žestokim presingom i borbom za svaku loptu, a uz to da se zadrže ovi profinjeni, igrački elementi. I onda smo zaista pravi stroj, za najveće domete....

Pa zato stalno inzistiram da prekidi moraju biti jednako važan faktor kao i sama igra. Mi imamo tek 6-7 igrača ispod 180 cm, ako i toliko. Jednostavno se ta prednost mora redovito iskorištavati. Mi u zračnim duelima trebamo biti svaku utakmicu dominantni.

I naravno... Uvijek imati 2-3 plana, a ne samo jednu igru koristiti. Da tako igramo protiv Dortmunda kao što smo sinoć igrali protiv Arsenala, mislim da najmanje 2-3 poraza bi imali manje u zadnjih 5 susreta prije ove sezone.

Heynckes je savršeno odradio sinoć utakmicu, a to oko Neuera ne želim komentirati. Taj problem izlazaka s gol linije nije od sinoć, nego već dulje vrijeme. Postoji način kako i to riješiti.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 20 vel 2013, 18:57

FCB_general napisao:Heynckes je savršeno odradio sinoć utakmicu, a to oko Neuera ne želim komentirati. Taj problem izlazaka s gol linije nije od sinoć, nego već dulje vrijeme. Postoji način kako i to riješiti.

Ma dobro, ono se može desit, mislim da to više neće biti učestalo. Povremeno se hoće dešavat, jer to je njegova boljka. Ali i jedan Kahn je bio sjajan golman, pa kod izlijetanja i kupljena tih lopti dugo vremena nije bio na nekom visokom nivou. I njemu je to mala boljka bila.
Neuer može još napredovat, pa će i te sitne mane valjda odstranit.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 21 vel 2013, 09:22

http://www.oddschecker.com/football/cha ... gue/winner

prvi kandidati za osvajanje lp :a045: u svim kladama
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la melodyne » 21 vel 2013, 14:07

CroCHEF napisao:http://www.oddschecker.com/football/champions-league/champions-league/winner

prvi kandidati za osvajanje lp :a045: u svim kladama

ko bi reko da ce milan da dobije barcu, cuo sam podatak da je barca zadnjih 10 meceva primila gol...
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 21 vel 2013, 16:57

Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Liga Prvaka