(2.4.2013.) FC Bayern München - Juventus Torino

Bayern u najjačoj ligi na svijetu...

Re: (2.4.2013.) FC Bayern München - Juventus Torino

PostPostao/la Lucimar » 01 tra 2013, 17:21

evo i mene posle ko zna koliko
antone, pozelio si me ? :bravo:

nego utakmica,
prvo sto mi je zapelo za oko su pritisak zutih kartona marchisia i vidala, ako bi njih dvojica ispali za drugu tekmu mi bi ih razvalili, stvarno to mislim
ali male su sanse da se to desi tako da cu za sad zaboraviti na to

juve ima strasnu odbranu, najboljeg golmana u zadnjih desetak godina, koji vise nije ipak onaj od prije 5 godina i trenutno mozda najboljeg stopera
al bolje da imaju najboljeg stopera nego najboljeg centarfora, zar ne
al kljuc njihove snage je taj prejebeni trojac u sredini, kako se sa njima nosit to sam bog zna, ja ne

ne mogu sad pametovat a i puno bi mi bilo za prvi post posle toliko vremena :smajl010:
Lucimar
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 01 tra 2013, 19:38

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1ptighLSsdQ[/youtube]
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 01 tra 2013, 21:36

Čovjek je javno rekao ono što većina nas misli. :bravo:

http://www.vijesti.me/sport/efenberg-ba ... nak-121108
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Miki » 01 tra 2013, 22:39

LuctL napisao:Ja sam mnogo uzjeban oko postave za sutra. :shock:

Mislim, kome dati da igra kad su svi prejebeni. Čak bi metnuo Kroos-Swinja, a na beka Gustava. Gore Ribery, Muller, Robben, Pizarro.

Pih, previše mogućnosti.

Mislim da Pizzaro mora igrati poslije onakve partije. Gustavo na lijevom beku je glupost, jer Juve je Juve. Biće bar 5x opasniji od HSV-a. Ne želim eksperimente u odbrani. Alaba mora lijevo.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la anton 1983 » 01 tra 2013, 22:44

Ja se samo nadam da neće biti zmišljanja "tople vode" zato kaj je Juventus negdje jak. Znači radi se neka rošada u ekipi kako bi se izbacio Pirlo pa se mi izgubimo na terenu.

Moja prognoza je 2:1. Mislim da ćemo pobjediti, ali da ćemo isto tako primiti pogodak (neki glup naravno). Svejdno ja neočekujem sutra neki razultat koji bi nam omogućio "laganu" tekmu u Torinu. Znači neki 2:0, 4:1 ne vjerujem da će se dogoditi. Sve će se odlučivati u Torninu..

Tekma protiv HSV-a, nam je više nego trebala prije ovakve tekme, jer se zaboravilo na našu "lošu igru" i opet smo se pokazali u takvom svjetlu da nas se protivnik "boji" i reŠPEKtira".

Sad još nisam svjestan da je tekma već sutra, no znam kaj će biti kad se sutra ujutro zbudim, pa kad dođe podne, pa onda oko četiri, pa oko 6, pa kad se sjednem u birc, pa kriažnje prije tekme....
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Epic » 02 tra 2013, 07:29

Nije mi se nešto svidio Gustavo na lijevom beku. Ali kad pogledam na one dvije utakmice protiv Arsenala, pogoovo onu drugu, Alaba je bio poprilično nesiguran i nije igrao baš najbolje. Još bi ja najradije u igru stavio Contenta. Još će vjerojatno bit sav "napaljen" jer mu se rodilo dijete, pa možda utakmicu posveti djetetu :mrgreen:

U svakom slučaju, imamo opcija. Još ostaje pitanje tko će u napad. Ja bi da se mene pita stavio Gomeza. Čovjek ima nevjerojatnu statistiku u LP. Ali naravno, mene se ne pita pa vjerujem da će u prvih 11 biti Mandžukić.

Tko će na krila? Lijevo krilo je vjerojatno 100% sigurno: Ribery! Desno krilo je dilema između Robbena i Mullera. Ovaj prvi je igrao izvrsno protiv HSV-a, ali nije Juve Hamburger. Strah me je, strah me da on ne bi svojom sebičnošću zakuhao stvar. Ja tu prednost dajem Mulleru. Shaqiri je prva opcija na klupi. Vjerojatno će ovako izgledati prvih 11:

Slika
Epic
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la marac » 02 tra 2013, 08:15

Pa Martinez nemre igrat u prvoj, ne?
Bundesliga - posljednja šansa za spas nogometa!!!

Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!
marac
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 02 tra 2013, 08:24

Nope.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la marac » 02 tra 2013, 08:29

Da, vidim da je Epic fulao :)

Meni bi igrali: Neuer - Alaba, Dante, Boateng, Lahm - Gustavo, Schweini - Riberry, Kross, Robben, Mandzukic

I to iz dva razloga:
- Robben je nabrijan, Mandzukic je prva linija obrane - pressing!
- oba, i Robben i Mandzukic, mogu dobro (bolje) isprovocirati ova dva igraca Juvea za zute kartone (u nastavku slobodno ubaciti Mullera i Gomeza)
Bundesliga - posljednja šansa za spas nogometa!!!

Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!
marac
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 02 tra 2013, 08:34

danas nosim dres na poslu (doduše ispod duksa, ali osjećam ga na sebi) 8-)

osjećam ga na sebi a Bogami i u sebi, uzbuđenje je brutalno "--"

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dfSiPSRpfXQ[/youtube]
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 02 tra 2013, 08:45

The Scarface napisao:Neki Juventini najavljuju ovu postavu :

-----------------Vucinic-------------------

----------------Marchisio-----------------

Asamoah-Pogba-Pirlo-Vidal-Lichtsteiner

-----Chiellini---Bonucci---Barzagli------

------------------Buffon------------------

Znači još veći beton u sredini jer bi žrtvovali jednog napadača za Marchisia. Koja će to bitka biti. :smile10:

ako uistinu postave ovakav sastav onda će nam biti jako zajebano..

zbog toga bi postavio Robbena od prve minute, jer će nam više trebati njegovi prodori nego Müllerovi izlasci u "space" protivnika... Slobodnog će prostora manjkati, to već vidim.. A udarci iz daljine će nam više no ikad trebat...

koje podcjenjivanje Bayerna (http://www.goal.com/en/match/106093/fc-bayern-m%C3%BCnchen-vs-juventus/preview)
:yeee:

to mi treba!!! :twisted:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 02 tra 2013, 09:05

Šefe, imaš još samo 11 ulaznica za Bayern - Juve.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 02 tra 2013, 09:07

Znam, ali javili mi jucer da idem doma danas pa cu doma gledat tekmu.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 02 tra 2013, 10:10

Poznata izreka glasi, od 1/4 finala Liga Prvaka počinje. To znači da je sutra "prvi dan Lige Prvaka". Nema prevelike greške u toj izreci jer 1/4 finale u pravilu pruža najviše iznenađenja i kvalitetnog nogometa.

Na EP, Njemci su bili favoriti portiv Talijana, no Talijani su uvjerljivo pobjedili. Neki će reći da je jedan od razloga bio što se Njemačka prilagođavala igri protivnika i Low je zmišljao toplu vodu sa Kroosom na krilu, kako bi stavio "flaster" na Pirla - svi znamo kako je to prošlo. Valjda Heynckes neće napraviti istu pogrešku.

Sada par zanimljivosti:

Pirlo nikada nije izgubio protiv Njemaca. Talijani su za Njemce u pravilu najteži protivnici te protiv njih imaju najslabiji "skor". Bayern ima "užasan" skor protiv Talijana. Izgubili dva puta zaredom protiv Intera, Milan ih je redovno izbacivao iz LP. Protiv Juvea je Bayern igrao šest puta, upisao tri poraza, jedan remi i dvije pobjede. Kada se pogleda povijest, onda je se Bayern rađe prisjeća, jer zadnju utakmicu koju su odigrali ova dva diva, završila je 1:4 za Bayern, usred Torina. Dogodilo se to 2010, s tim da je Juve poveo 1:0, golom Trezegeuta, ali onda je Bayern okrenuo rezultat i furiozno pobjedio. Tada je Bayern u direktnom susretu za prolazak grupe izbacio Talijane (Juventus), te došao do finala...

Bayern ne može računati na Martineza koji mora odraditi suspenziju. Umjesto njega najvjerojatnije igrati će Brazilac Luis Gustavo. Teško je predvidjeti postave obje ekipe, jer imaju jako puno fenomenalnih igrača i mogučnosti, pa nećemo sada ništa predpostavljati te ćemo to prepustiti trenerima.

Utakmica protiv HSV-a, je baš ono što je Bayernu trebalo prije ovakve utakmice. U zadnje vrijeme Bayern baš nije uvjerljivo igrao, no sada se na to zaboravilo, te se opet pokazao u takvom svjetlu da se protivnik "boji" i reŠPEKtira" Bayern.

S druge strane, Juventus je pobjedio Intera u gostima i takoreći tom pobjedom osigurao naslov U SERIJI A. Ta pobjeda sigurno je pridonjela još većem samopouzdanju juveovih igrača što je prijeko potrebno za utakmicu protiv Bayerna.

Sutra se neće ništa odlučiti, odluka će pasti u Torinu...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 02 tra 2013, 10:41

Ne bu dobro... :( Htio bih napisati da se nadam da me osječaj vara, no ne mogu jer bi tako samo sebe lagao. Zasad me osječaj nikada nije prevario.

Zbudio sam se na ljevu nogu. Čim je tako, to je loš znak za ishod utakmice. Kad se zbudim pun uzbuđenja i uzjebanosti, onda znam da mi pobjeđujemo...Ne znam za vas, ali ja imam neke svoje rituale, koje "moram napraviti, kako bi Bayern pobjedio". Jel moguće da ja sa tim pizdarijama utjećem na ishod utakmice? Dal bum jeo meso ili jaja? Dal bum zapalil 5 ili 6 cigareta, koji ću dres obući, jel budem ili ne budem išao na kavu? Koji znojnik i na kojoj ruci nositi ili obući oba dva? Dal imati šal ili ne? Sve su to stvari o kojima si ja razmišljam, ne bi li pomogao Bayernu da pobjedi! Blesavo zar, ne? No sve je to u mojoj glavi i protiv toga ne mogu. Eto jučer se baš dogodilo ono što je najgore i ono što se ne smije dogoditi. Posvađao sam se sa curom i to zbog utakmice, da ne idem sada u detalje. Kada se god to dogodilo mi nismo pobjedili. Znate kada se to zadnji puta dogodilo? Da pogodili ste 19.5. Tada sam se posvađao, razlog je bila utakmica. Htio sam sam sebe uvjeriti da to neće imati nikakvog utjecaja na ishod utakmice, no misli su mi cijelo vrijeme lutale i baš sam se toga pribojavao. Na kraju znate ishod. Do tog dana vjerovo sam da ćemo mi osvojiti LP, kao što sam do jučer navečer vjerovao da ćemo mi pobjediti Juve. Čak sam i napisao da ćemo pobjediti sa 2:1 i onda to sranje, ta glupost! Trebao sam lagati! :neee: No da sam lagao pitao bi se da li će to imati nekekav loš utjecaj na sam ishod...

Ne znam, kaj da vam kažem...Pokušat ću izgladiti situaciju, ali se ne nadam previše.

Je li moguće da će se danas navečer to prokletstvo prekinuti!?!?!?!?!'
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka