Ne bu dobro...

Htio bih napisati da se nadam da me osječaj vara, no ne mogu jer bi tako samo sebe lagao. Zasad me osječaj nikada nije prevario.
Zbudio sam se na ljevu nogu. Čim je tako, to je loš znak za ishod utakmice. Kad se zbudim pun uzbuđenja i uzjebanosti, onda znam da mi pobjeđujemo...Ne znam za vas, ali ja imam neke svoje rituale, koje "moram napraviti, kako bi Bayern pobjedio". Jel moguće da ja sa tim pizdarijama utjećem na ishod utakmice? Dal bum jeo meso ili jaja? Dal bum zapalil 5 ili 6 cigareta, koji ću dres obući, jel budem ili ne budem išao na kavu? Koji znojnik i na kojoj ruci nositi ili obući oba dva? Dal imati šal ili ne? Sve su to stvari o kojima si ja razmišljam, ne bi li pomogao Bayernu da pobjedi! Blesavo zar, ne? No sve je to u mojoj glavi i protiv toga ne mogu. Eto jučer se baš dogodilo ono što je najgore i ono što se ne smije dogoditi. Posvađao sam se sa curom i to zbog utakmice, da ne idem sada u detalje. Kada se god to dogodilo mi nismo pobjedili. Znate kada se to zadnji puta dogodilo? Da pogodili ste 19.5. Tada sam se posvađao, razlog je bila utakmica. Htio sam sam sebe uvjeriti da to neće imati nikakvog utjecaja na ishod utakmice, no misli su mi cijelo vrijeme lutale i baš sam se toga pribojavao. Na kraju znate ishod. Do tog dana vjerovo sam da ćemo mi osvojiti LP, kao što sam do jučer navečer vjerovao da ćemo mi pobjediti Juve. Čak sam i napisao da ćemo pobjediti sa 2:1 i onda to sranje, ta glupost! Trebao sam lagati!

No da sam lagao pitao bi se da li će to imati nekekav loš utjecaj na sam ishod...
Ne znam, kaj da vam kažem...Pokušat ću izgladiti situaciju, ali se ne nadam previše.
Je li moguće da će se danas navečer to prokletstvo prekinuti!?!?!?!?!'