(2.4.2013.) FC Bayern München - Juventus Torino

Bayern u najjačoj ligi na svijetu...

Re: (2.4.2013.) FC Bayern München - Juventus Torino

PostPostao/la melodyne » 02 tra 2013, 22:17

Lennon napisao:
melodyne napisao:
Lennon napisao:sad odoh malo na njihov forum gledat kako "--" na Bayern!

njihov forum?

pa da, čitam malo na Juvebalkan što pričaju o nama, kako nas gledaju, isto tako i čitam svaki koji je na našem jeziku, kad igramo protiv nekog kluba. vele da je sudac kriv, al da smo ih pošteno rastavili na djelove!

mogu da pricaju sta hoce vazan je rezultat! znaju oni da je zasluzena pobeda!
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lennon » 02 tra 2013, 22:20

neznam, vjeroatno je ofsajd. mislim iza obrane je sigurno, al neznam kaj je Sušec motal oko toga dal je on nakon odbijene u zaleđu. mislim da je ofsajd.
a što kažete na penal nad van Buytenom, kad ga Chiellini držal, i penal na Mandži (čišći) kad ga Chielini pomeo.?
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Haris » 02 tra 2013, 22:22

melodyne napisao:e i jos nesto da vas pitam... jel manduzkic bio u ofsajdu???

Gleda se momenat kad je Gustavo šutao naravno. A koliko sam ja vidio nije bio ofsajd, gleda se noga a ne tijelo.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Miki » 02 tra 2013, 22:27

FCB_general napisao:
Miki napisao:
CroCHEF napisao:Kroos out vjerovatno do kraja sezone

ANTONE, PROKLETSTVO JE SKINUTO. :smajl007:

Prokletstvo? Pa Juventusa smo dobivali doma. Milan je ta posebna priča, ne Juventus, Inter, Roma, Fiorentina... :no:

Mislim na prokletstvo da gubimo svaki put kad se Anton posvađa sa djevojkom. Danas se posvađao, a mi dobili. Zato sam to napisao. Nisi u toku. ;)
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Miki » 02 tra 2013, 22:30

Ma da, sad će im još i ofsajd biti kriv. Neka mi se napuše kurca. A to što 2 puta pošteno ošutali na gol, to ništa. Ma djubrentusari, mrš u 3 lijepe. :sick:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la CroCHEF » 02 tra 2013, 22:32

Robben uefin motm, basti oko 90% točnih dodavanja, Mulac pretrcao preko 12.5 km n
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la TiLe » 02 tra 2013, 22:35

Miki napisao:Ma da, sad će im još i ofsajd biti kriv. Neka mi se napuše kurca. A to što 2 puta pošteno ošutali na gol, to ništa. Ma djubrentusari, mrš u 3 lijepe. :sick:

pa i žalit će se na ofsjad vjerojatno jer su cigani.
dva nesuđena penala za nas neće spominjati sigurno :a045:
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 02 tra 2013, 22:54

CroCHEF napisao:Robben uefin motm, basti oko 90% točnih dodavanja, Mulac pretrcao preko 12.5 km n

And I think to myself: Whatta fuck??!! :shock:

MOTM je Schweini.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la cruz » 02 tra 2013, 22:54

Bilo je zaleđe! A jel itko sad vidio zaleđe ibrahimovića? 2 metra!!!
Chiellini je trebao dobiti 2 crvena kartona danas! Ito zbog minimalno 4 žuta kartona!
Kako mi je krivo zbog Kroosa :(
Jooooj! Mora te uvik nešto jebat!
I da, vidal je u najmanju ruku zaslužio onakav start, a najzaslužniji bi bio lom noge!
Juve totalno deklasiran!

Mislim da se broj točnih pasova od Pirla može pribrojati na prste. Totalna nemoć. igrači juvea svako 10 minuta pređu polovicu terena! Ma bjež tamo ba!

Bayern je odigrao požrtvovano, iskontrolirao tekmu i postigao sexualan rezultat.

Ako tamo primimo tri gola onda ću juventusu spomenik podići ispred svoje kuće!
Zadnja izmjena: cruz; 02 tra 2013, 22:55; ukupno mijenjano 1 put/a.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 02 tra 2013, 22:55

Slika

Ili ne
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 02 tra 2013, 23:00

Fantastična partija, kakav samo presing, kakav pritisak na Pirla. Pa ja sam nakon utakmice pogledao još jednom sva ulijetanja i oduzimanja lopte Pirlu od strane naših igrača. Pritiskao ga je i razbijao u duelu Mandžo, Gustavo nekoliko puta, Schweinsteiger.....Sjajno je igru postavio Jupp.

Ono čuvanje rezultata na kraju, isto mi se sviđa. Ali nekad smo prije znali žuriti kada su bili prekidi kod našeg šesnaesterca ili kada uhvati Neuer lotpu , tada se kretalo brzopleto naprijed, pa su te neke lopte dolazile do Juventina, ali srećom to nije kažnjeno. Kompaktnost, ogromna trka i velika zrelost, to mi se svidjelo. Naši igrači su bili prgavi, bili su borbeni, ratoborni, bili su dominantni i to sve uz sjajne elemente igre , koje je odlikovala brzina pasova, kvalitetni šutevi iz daljine (izuzev onog Gustinog kojeg je zakucao preko gola).

Neuer je unosio sigurnost, hvatao je lopte koje su išle u šesnaesterac, uvijek je stizao prije Juveovih igrača, imao je dvije dobre intervencije kod 2 šuta...

Van Buyten odličan, samo jednom ga je pretrčao Giovinco, ostalo je sve bilo super. Dante prilično dobar, većina u velikom stilu, izuzev 2 kuhanja, tačnije lošija ispucavanja lopte. Gustavo je u sredini odradio sjajan posao, Mandžukić je bio ratnik, s njim smo dobili opet onu prgavost, ono ratništvo, koje je odlikovalo ekipu Kahna i Effenberga. Muller je trčao za trojicu, zabio je i taj drugi gol. Schweinsteiger je ometao Pirla, a i fino ubrzavao i smirivao igru (mijenjao ritam), te odigrao staloženu, dobru partiju. Lahm je odigrao solidno, ali jedina mana, po neko glupo i za njega čudno gubljenje lopte. Alaba je zabio bitan gol, sjajan, ali je malo bio nervozan. Ovo su sve sitne mane, jer svi su odigrali faktički za čistu desetku. Robben se borio isto i miješao par puta odbranu Talijana, a uz to je bio dobar kod čuvanja rezultata na kraju. Neki njegovi pasovi su bili fule, ali oprašta se sve jednom igraču, koji se toliko bori.

Ribery je bio isto dosta dobar, al nekako se kasno probudio. Ali onoliko borbe, onoliko trke, te par driblinga, od kojih samo možete doći do ekstaze, i od kojih vam bale krenu na usta....

Sudija je bio u početku loš za nas, jer nije na vrijeme dao žuti Vidalu, ali onda nas je malo i pripazio. Mrvicu kod gola i kod situacije gdje je Ribery surovo naletio na Vidala i možda zaslužio crveni karton. Međutim, da je Clatenburg, prije sankcionisao neke stvari, posebno Vidala, do ovog krvničkog duela između Vidala i Riberyja ne bi ni došlo. Njih dvojica su vodili neku vrstu rata. Sudija je pustio da se igra rasplamsa previše, iako ja ovakve ratničke, borbene utakmice izuzetno volim.

To što smo pobijedili s nulom, me posebno raduje. TO JE FENOMENALNO , FANTASTIČNO.....
Da se vratimo malo na ofsajd, blagi je bio, bez sumnje, ali engleske sudije u slučaju sumnje uvijek idu u korist napadača. Sudija je u brzini tako procijenio i to mu se ne može zamjerit, bez obzira ko to posmatrao. Veće su greške bile ove gore nabrojane. Ovo je sjajan rezultat, a u revanš treba ići 100 % koncentrisano i bez ikakvog opuštanja. Za nas prednost što kod njih neće biti Vidala i Lichtsteinera.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Haris » 02 tra 2013, 23:05

Ma nema govora o ofsajdu, ta sliak gore sve jasno potvrđuje a meni je bilo jasno i odmah na ponovljenom snimku.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 02 tra 2013, 23:10

Haris napisao:Ma nema govora o ofsajdu, ta sliak gore sve jasno potvrđuje a meni je bilo jasno i odmah na ponovljenom snimku.

Pa slika ti i govori da mu je gornji dio tijela u ofsajdu.... :) Al kažem knap, malo sreće je tu bilo, ali generalno zaslužili smo i 3 gola najmanje.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Haris » 02 tra 2013, 23:29

effe__sa napisao:
Haris napisao:Ma nema govora o ofsajdu, ta sliak gore sve jasno potvrđuje a meni je bilo jasno i odmah na ponovljenom snimku.

Pa slika ti i govori da mu je gornji dio tijela u ofsajdu.... :) Al kažem knap, malo sreće je tu bilo, ali generalno zaslužili smo i 3 gola najmanje.

Ali linija se povlači gdje noga stoji, nije bitan položaj tijela koliko ja znam, niti mi ima smisla da se gleda glava ili ruka jel u ofsajdu ili ne.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 02 tra 2013, 23:30

Haris napisao:
effe__sa napisao:

Ali linija se povlači gdje noga stoji, nije bitan položaj tijela koliko ja znam, niti mi ima smisla da se gleda glava ili ruka jel u ofsajdu ili ne.

Gleda se dio tijela s kojim se smije zabiti gol, sa prsima se smije zabiti gol tako je da tehnički bio u zaleđu.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka