Nisam mislio da cu nakon pobjede od 4:0 u prvoj utakmici ovoliko razbijat glavu oko uzvrata!
Mislim da je stvarno tesko ostvarivo da izgubimo 4-5 razlike od Barce, ali opet, cinjenica je da oni doma igraju ponekad strasno i da svako opustanje moze biti pogubno. Ono kaj mi daje sigurnost u nas prolazak je to sto mi stvarno igramo SUPER... Brzi smo, okomiti, i na svakoj utakmici damo barem gol. A i gostovanja nam leze. Arsenalu smo dali 3, Juventusu 2 itd. Tako da mislim kako cemo sigurno zabit u Barceloni! Uz to, veseli me to kaj Barca ove sezone igra dosta promjenjivo i vecinu utakmica su imali problema. Ukljucujuci i onu protiv Milana koju su dobili 4:0, kaj bi im protiv nas bilo NEDOVOLJNO (tek produzeci), a pri tome treba reci da je Milan losiji od nas, plus da je Milan na utakmici imao 2 stative ako se sjecam i u startu neke velike promasaje. Da im je bio koja od tih sansi usla, Barca bi ispala.
No ono sto mene muci, a vidim i drustvo sa transfermarkt.de foruma su KARTONI! Tamo se samo raspravlja o tome. Uopce nisam do utakmice sa Barcom ni obracao pozornost na to, no sada vidim da je tu KAOS

. Hrpi igraca nam prijeti neigranje u finalu i to me muci. Razbijam vec danima glavu sta i kako uopce igrati protiv Barce. Jel ako budemo igrali sa naj boljim sastvavom mozda opet Barci napravimo probleme i zadivimo svijet, ali pitanje je koliko cemo "platit" taj ulazak u finale. Nemogu zamislit da nam finale ne igraju Lahm, Schweinsteiger, Martinez, Dante, Gomez (ako nam bude trebao posto je Mandzo prvi izbor Juppa)... Strasno. Nije mi jasno kako smo se toliko napunili kartonima!
Ja bi mozda ipak riskirao i igrao bez par prvotimaca, stavio Gustava, Boatenga ili Van Buytena a probao sacuvati Dantea, Schweinsteigera iili Martineza... drugo poluvrijeme ako budemo imali dobar rezultat odmah vadit Lahma... Barca ce sigurno ici i na provokacije, na simuliranje, tako da nasi igraci trebaju biti strasnooooo oprezni. Jupp bi trebao satima prije utakmice pricat sa njima. Objasnit im da ne ulaze u nepotrebne konfrontacije i ne nasjedaju na gluposti.
I za kraj jos nesto... sjecate se 2009. godine... Izgubili smo u Barceloni sa 4:0, a u vodio nas je Klinsman (ili kako Uli kaze- "nismo imali trenera"). Tona igraca nam je bila ozljedena, i obranu su nam igrali Lell, BRENO (!!), Ottl, Oddo (!!), Sosa i takvi... Igraci koji su silom prilika prakticki prvi puta igrali zajedno. Barca je tada bila JACA nego sada (Xavi i Iniesta 4 god. mladji, Messi u formi zivota, Henry u napadu, Eto'o...), i tada smo izgubili 4:0 kaj je u ovoj situaciji u srijedu nedovoljno Barci. Mi smo sada puno jaci, Barca slabija, tako da me nekako manje muci prolaz u koji vjerujem koliko ti kartoni!