(01/05/2013) FC Barcelona -:- FC Bayern Munchen

Bayern u najjačoj ligi na svijetu...

(01/05/2013) FC Barcelona -:- FC Bayern Munchen

PostPostao/la The Scarface » 28 tra 2013, 19:37

Slika

POLUFINALE/DRUGA UTAKMICA
Srijeda 01.05.2013.
20:45h
Camp Nou,Barcelona

SlikaFC Barcelona -:- FC Bayern MunchenSlika

Sudac: TBA

Igrači jedan žuti karton udaljeni od suspenzije : Lahm, Schweinsteiger, Martinez, Dante, Gustavo i Gomez

Atsmosfera s prve utakmice :

Heynckes je najavio najjaču postavu bez kalkulacija o žutim kartonima. Prošle godine smo se već jednom opekli, vidit ćemo hoće li ove biti drugačije.

PACK MA'S!
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

Re: (01/05/2013) FC Barcelona -:- FC Bayern Munchen

PostPostao/la Epic » 28 tra 2013, 20:52

Napokon otvorena tema za uzvrat :D :D

Mislim da nije pametno da Basti i Lahm igraju, jer hvala Bogu imamo dovoljno adekvatne zamjene za ovu tekmu, pogotovo gledajući na situaciju u kojoj se nalazimo, a previše je riskantno da igraju pošto bi bez njih dvojice teško igrali finale.

Idemo u ovaj susret pametno i oštro, ne smijemo im pokazat da pokušavamo očuvati rezultat, već trebamo igrati jako ofenzivno i pritisnuti ih, jer svi znamo da se Barca s takvim momčadima teško zna nositi. Jedan gol nam je dovoljan da ih potpuno slomijemo mentalno, a i rezultatski. Mandžo, računam na tebe ;)
Epic
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 29 tra 2013, 09:17

Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 29 tra 2013, 10:08

Epic napisao:Napokon otvorena tema za uzvrat :D :D

Mislim da nije pametno da Basti i Lahm igraju, jer hvala Bogu imamo dovoljno adekvatne zamjene za ovu tekmu, pogotovo gledajući na situaciju u kojoj se nalazimo, a previše je riskantno da igraju pošto bi bez njih dvojice teško igrali finale.

Idemo u ovaj susret pametno i oštro, ne smijemo im pokazat da pokušavamo očuvati rezultat, već trebamo igrati jako ofenzivno i pritisnuti ih, jer svi znamo da se Barca s takvim momčadima teško zna nositi. Jedan gol nam je dovoljan da ih potpuno slomijemo mentalno, a i rezultatski. Mandžo, računam na tebe ;)

Mađa i muller se trebaju potrgat presingom cjelu tekmu...od ovih moro bi bar schweini-ja poštedit..ostali su dovolno dobri za bvb :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 29 tra 2013, 10:10

Sudac je Damir Skomina, Janez.

Valjda će se sudržati sa žutim kartonima.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 29 tra 2013, 10:19

:bravo: Autoritet, ne da glumit i mrzi pregovore na njegove odluke... prije ce za to dati zuti...

Po Teu najbolji sudac u europi.

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lahm » 29 tra 2013, 11:23

Tri ekipe su dosada prosule 4 gola prednosti. Jednu od tih ekipa je trenirao Jupp.
1985/86 Gladbach kojeg je trenirao Jupp je pobjedio u prvoj utkamici Real 5:1. U uzvratu je bilo 4:0 za Španjolce.

Portugalski klub je u sezoni 1961/1962 izgubio prvu od švicarskog kluba FC La Chaux-de Fonds s 2:6 da bi ih kasnije u uzvratu pobjedili 5:0

Partizan je također uspio nadoknaditi 4 gola zaostatka protiv QPR-a.

Opreza nikad dosta, mislim da i Jupp to zna.
Što duže mreža ostane netaknuta, bliži smo finalu.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Miki » 29 tra 2013, 11:52

Lahm napisao:Tri ekipe su dosada prosule 4 gola prednosti. Jednu od tih ekipa je trenirao Jupp.
1985/86 Gladbach kojeg je trenirao Jupp je pobjedio u prvoj utkamici Real 5:1. U uzvratu je bilo 4:0 za Španjolce.

Portugalski klub je u sezoni 1961/1962 izgubio prvu od švicarskog kluba FC La Chaux-de Fonds s 2:6 da bi ih kasnije u uzvratu pobjedili 5:0

Partizan je također uspio nadoknaditi 4 gola zaostatka protiv QPR-a.

Opreza nikad dosta, mislim da i Jupp to zna.
Što duže mreža ostane netaknuta, bliži smo finalu.

Naravno da treba biti jako oprezan. Nismo prednost ostvarili protiv neke ŠKM ekipe, nego protiv najbolje svih vremena. Vrlo lijepa, šta više, odlična prednost, samo treba zadržati koncentraciju i smirenost. Ne smijemo dozvoliti efekat Arsenala, kada smo već mislima bili u četvrtfinalu. Treba razmišljati od utakmice do utakmice. To je jedini pravi put do trofeja. :bravo:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Lucimar » 29 tra 2013, 13:51

koji igraci kod dortmunda i reala su pred suspenzijom zbog kartona ?

nije sad da ja preskacem revans i vec nas vidim u finalu al realno... tesko tesko se moze desiti da ovo izgubimo, posebno nakon arsenala, ne moze se to ponoviti
Lucimar
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 29 tra 2013, 14:18

Ima zanimljiv prijedlog kako da sačuvamo naše igrače :

Ne nastupimo, 3:0 za Barcu se piše, kud koji mili moji.

:D
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 29 tra 2013, 14:35

Lucimar napisao:koji igraci kod dortmunda i reala su pred suspenzijom zbog kartona ?

nije sad da ja preskacem revans i vec nas vidim u finalu al realno... tesko tesko se moze desiti da ovo izgubimo, posebno nakon arsenala, ne moze se to ponoviti

kod bvb samo grosskreutz

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 29 tra 2013, 14:50

The Scarface napisao:Ima zanimljiv prijedlog kako da sačuvamo naše igrače :

Ne nastupimo, 3:0 za Barcu se piše, kud koji mili moji.

:D

Znači nisam jedino mučko đubre. :lol:
Iako bih to suptilnije napravio tako da stavim igrače s klupe (Tymo, Contento, Pizarro, Rafinha) koji dobiju 4 crvena kartona i piše se 3:0 za Barcu.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la CroCHEF » 29 tra 2013, 15:28

mislim da se po novim pravilima racuna 5-0

nisam 100% siguran

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la FCB_CRO » 29 tra 2013, 16:10

Nisam mislio da cu nakon pobjede od 4:0 u prvoj utakmici ovoliko razbijat glavu oko uzvrata! smile44

Mislim da je stvarno tesko ostvarivo da izgubimo 4-5 razlike od Barce, ali opet, cinjenica je da oni doma igraju ponekad strasno i da svako opustanje moze biti pogubno. Ono kaj mi daje sigurnost u nas prolazak je to sto mi stvarno igramo SUPER... Brzi smo, okomiti, i na svakoj utakmici damo barem gol. A i gostovanja nam leze. Arsenalu smo dali 3, Juventusu 2 itd. Tako da mislim kako cemo sigurno zabit u Barceloni! Uz to, veseli me to kaj Barca ove sezone igra dosta promjenjivo i vecinu utakmica su imali problema. Ukljucujuci i onu protiv Milana koju su dobili 4:0, kaj bi im protiv nas bilo NEDOVOLJNO (tek produzeci), a pri tome treba reci da je Milan losiji od nas, plus da je Milan na utakmici imao 2 stative ako se sjecam i u startu neke velike promasaje. Da im je bio koja od tih sansi usla, Barca bi ispala.

No ono sto mene muci, a vidim i drustvo sa transfermarkt.de foruma su KARTONI! Tamo se samo raspravlja o tome. Uopce nisam do utakmice sa Barcom ni obracao pozornost na to, no sada vidim da je tu KAOS smile44. Hrpi igraca nam prijeti neigranje u finalu i to me muci. Razbijam vec danima glavu sta i kako uopce igrati protiv Barce. Jel ako budemo igrali sa naj boljim sastvavom mozda opet Barci napravimo probleme i zadivimo svijet, ali pitanje je koliko cemo "platit" taj ulazak u finale. Nemogu zamislit da nam finale ne igraju Lahm, Schweinsteiger, Martinez, Dante, Gomez (ako nam bude trebao posto je Mandzo prvi izbor Juppa)... Strasno. Nije mi jasno kako smo se toliko napunili kartonima!

Ja bi mozda ipak riskirao i igrao bez par prvotimaca, stavio Gustava, Boatenga ili Van Buytena a probao sacuvati Dantea, Schweinsteigera iili Martineza... drugo poluvrijeme ako budemo imali dobar rezultat odmah vadit Lahma... Barca ce sigurno ici i na provokacije, na simuliranje, tako da nasi igraci trebaju biti strasnooooo oprezni. Jupp bi trebao satima prije utakmice pricat sa njima. Objasnit im da ne ulaze u nepotrebne konfrontacije i ne nasjedaju na gluposti.

I za kraj jos nesto... sjecate se 2009. godine... Izgubili smo u Barceloni sa 4:0, a u vodio nas je Klinsman (ili kako Uli kaze- "nismo imali trenera"). Tona igraca nam je bila ozljedena, i obranu su nam igrali Lell, BRENO (!!), Ottl, Oddo (!!), Sosa i takvi... Igraci koji su silom prilika prakticki prvi puta igrali zajedno. Barca je tada bila JACA nego sada (Xavi i Iniesta 4 god. mladji, Messi u formi zivota, Henry u napadu, Eto'o...), i tada smo izgubili 4:0 kaj je u ovoj situaciji u srijedu nedovoljno Barci. Mi smo sada puno jaci, Barca slabija, tako da me nekako manje muci prolaz u koji vjerujem koliko ti kartoni! smile44
Slika
FCB_CRO
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 29 tra 2013, 16:31

jel im tesko ovakav cover slozit za svaku tekmu...

Slika

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Sljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka