(01/05/2013) FC Barcelona -:- FC Bayern Munchen

Bayern u najjačoj ligi na svijetu...

Re: (01/05/2013) FC Barcelona -:- FC Bayern Munchen

PostPostao/la TiLe » 29 tra 2013, 17:37

lakše bi i lahma zamjenili nego svinju.
par puta ove godine smo igrali bez njega i to nije kurcu valjalo.

čim zabijemo gol treba ga ekspresno vaditi iz igre. lahma također.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 29 tra 2013, 17:57

LuctL napisao:Ne razumijem čumeu tolika frka oko kartona?!

Mislim, za stopera, imamo Buytena i sigurno 4 utakmice uigravanja u paru sa Boatengom u slačuaju da Dante dobije žutog.
Što se tiče zadnjeg veznog (Martinez,Gustavo) sigurno je da bi nam i protiv BvB-a i Madrida bolje pasao Gustavo, tako da ja niti tu ne vidim nikakav problem.

Glavni Problemi su kod Swinje i Lahma.

No, ako Lahm odigra disciplinirano i uz Robbenovu pomoć, ne bi trebalo biti zime za njega.

Kod Swinje je potpuno drukčija shema. Njemu bi trebali pomagat i Đilkoš i Muller, a mislim da će Jupp upravo tako i postaviti igru.

Ja mislim da su nama svi igrači sem Lahma zamjenjvi. Dakako, u slučaju da je Kroos zdrav, ali nije, pa i kod Swinjoglavog imamo problem. No, ne bojim se za njeg.

Dakle, što se mene tiče, može najjača postava, ali da se Lahm najviše pripazi, onda ide Swinjoglavi.

E ovdje si pokazao da nemaš pojma, jedan od glavnih razloga zašto ove godine puno bolje stojimo protiv BVB-a je zamjena Gustavo-Martinez. ;)
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 29 tra 2013, 18:26

LuctL napisao:To govoriš i uzimaš dvije utakmice kao mjerodavne? :legendo:

Pa jebemu mater, mogu i ja reć da su Gustavo i Kroos bolji nego Martinez i Swinja jer su u superkupu pobjedili 2:1.

Znaš i sam da centralni dio veznog reda igra daleko manju ulogu ove sezone za razliku od ofanzivnije dijela i napadača.

Ne uzimam samo utakmice za mjerilo vec i kakvi su tipovi igraca. Gustavo se jednostavno ne snalazi protiv Dortmundovog presinga i prelako gubi lopte. To je i jedan od glavnig razloga zasto smo Martineza uopce odlucili dovest.

Da ne pricam jos o tome kako je Javi protiv Dortmunda Lewu kompletno iz igre izbacio.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 29 tra 2013, 19:51

LuctL napisao:A jesi mozda promislio da se Gustavo ne snalazi protiv pressinga zbog našeg načina igre?

Mislim, naravno da je Javi i bolji i kompletniji igrač od Gustava, naročito u kontroli lopte, pregledu i pas igri, ali to ne mjenja činjenicu da je Goose bolji defanzivac (IMHO).

A sa postavom bez Kroosa ja sam mišljenja da nam je bolje imat čistog drvosječu i fizikalca, nego Martinzea koji mi ipak ruku na srce nije pokazao da je bolji u defanzivi od Goosea.

Jer ako smo protiv Barce mogli promjenit sustav igre, ne vidim zašto ne bi mogli i protiv BvB-a. Uostalom, u superkupu se Gustavo odlično snalazio u kontrapressingu s naše strane u prvom poluvremenu i u defanzivi u drugom poluvremenu.

Nema to veze sa načinom igre, Gustavo se ne snalazi baš najbolje sa loptom te je zbog toga lošija opcija protiv momčadi koji igraju presing.

Ne bi se baš usudio reći da je Gustavo bolji defenzivno, prije bih rekao da su u najbolju ruku na istom nivou. Javi ima ogormnu prednost što se tiče skok igre gdje je nenadjebiv.

Protiv BVB-a nam upravo trebaju igrači koji su sigurni u pas igri i koji je neće izgubiti prvom prilikom.

Ja samo znam da otkad je Javi tu da od BVB-a nismo izgubili, naravno da on nije jedini razlog, ali ti voliš uzimati i Đilkoša kao jednog od glavnih razloga nših dobrih partija protiv BVB-a pa mogu i ja Javija.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 29 tra 2013, 19:54

:O: :O:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 29 tra 2013, 20:09

CroCHEF napisao:

:O: :O:

Još samo ovaj čelo fali :
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la fcb629 » 29 tra 2013, 22:43

1997. je dortmund osovjio ligu rpvaka, bayern prvenstvo, a stuttgart kup, ligu prvaka uzimaju ekipe koje se u nekoj tekmi provuku kroz nekakvo cudo, kao dortmund vs malaga, porto protiv machestera u 88. min. dao gol, barcelona u 94. vs chjelsea, koliko se sjecam milan protiv nekog isto i slicno.....
ako budemo ufinalu tu negdje uzet ce dortmund, al postoji mogucnost da budemo puno puno bolji od dortmundaa tu tekmu, a tada mi dortmunda ne bi bilo zao, pa kad ce oni opet doci u finale...
s druge strane, mi smo zasluzili s obzirom na sva nasa finala i sve ostalo....zuti me zezaju, moze nam dati zuti iako ne bude za zuti, eto sta ti je sreca, pa nece valjda svinja faliti u finalu nakon prolse godine, nezamislivo, ako svinja bude falila mi finale gubimo sto posto, osim ako sqauiria ne stavi i on ne odigra tekmu zivota....
fcb629
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la The Scarface » 30 tra 2013, 09:20

Igrač koji se ne snalazi najbolje sa presingom ---> jedna pouzdana opcija u vezi manje ---> nedostatak za taktiku

Ne bih baš rekao da se Javi mučio sa Barcinim igračima, prije bih rekao da je u toj utakmici pokazao tko je tata mata. Gustavo je protiv Reala odigrao fantastičnu utakmicu, ali je isto tako cijelo vrijeme bio blizu crvenog kartona zbog "glupih" faulova. Ako si bolji defenzivno kad gledaš sveukupno, onda si bolji defenzivni igrač. 8-)

Možda se i može srediti, ali Gustavo je imao puno prilika protiv BVB-a i niti jednom se nije baš iskazao, dok je Javi prvom prilikom odigrao dobro. Ne mora značiti da je Martinez glavni uzrok, ali je svakako jedan od pa ne vidim zašto bi mijenjali pristup odnosno igrače.

Javi zna itekako mlatnit, ne treba podsjećat na onaj start nad Lewandowskom.

Dortmund mora igrati taj presing, to im je filozofija igre. Čisto sumnjam da se znaju klasično braniti.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 30 tra 2013, 10:04

Kicker piše da će Martinez sutra libera igrati. :D
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 30 tra 2013, 15:40

CroCHEF napisao:mislim da se po novim pravilima racuna 5-0

nisam 100% siguran

E kakve sve budalaštine od inovacija neće čovjek vidjeti u modernoj igri. :roll:

Za ovu utakmicu znam da ćemo se morati dobro natrčati po terenu pošto je i teren nešto širi i dulji.

Bastianu ide na dušu taj karton u prvom susretu. Ko da je neka sudbina i da za ovo finale opet moramo biti desetkovani. Sutra treba vjerovati da ćemo zabiti barem taj 1 gol i riješiti pitanje prolaska.
Onakvi šokovi poput Njemačka - Švedska 4:4 nakon 4:0 ne želim uopće da vidim. Ono je bila jedna utakmica, a ovdje smo imali 8 dana da pripremimo uzvrat.

Ja u ovu ekipu vjerujem da oni sve mogu kad žele nešto. Ova sezona u Bundesligi i Pokalu je samo to pokazala. Obrana nam je najjače oružje ove sezone, a s jakom obranom se u 90% slučajeva osvajaju naslovi. ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 30 tra 2013, 15:53

Sutra trebamo zabit gol i onda je 100% sve gotovo..samo se ne preplašit početka bit agresivan naprijed i stajat visoko.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 30 tra 2013, 16:29

Biskvit upitan

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la FCB_CRO » 30 tra 2013, 16:58

FCB_general napisao:Za ovu utakmicu znam da ćemo se morati dobro natrčati po terenu pošto je i teren nešto širi i dulji.

Ovo toliko cesto vidim po svim forumima kad se govori o Barcinom stadionu da moram reagirat. Dakle UEFA i FIFA su PROPISALE dimenzije travnjaka za internacionalna natjecanja pa se 99% stadiona na svijetu prilagodilo tome i IMA ISTE DIMENZIJE!

Nou camp: 105x68 m

http://arxiu.fcbarcelona.cat/web/english/club/club_avui/informacio_corporativa/barca_enxifres/barca_enxifres.html

Allianz-Arena: 105x68 m

http://www.allianz-arena.de/de/fakten/allgemeine-informationen/ (pod Innenraum poglavljem)

Znaci, Barcelonin stadion ima tocno 0,0 MILIMETARA veci teren.

Od poznatijih stadiona koji NEMAJU standardne dimenzije su: Realov... koji je VECI od Barcinog za par metara, te par Engleskih stadiona koji imaju manje travnjake za 1-2 m od propisanih dimenzija (Chelsea i Liverpool). To je to, jednom za svagda.

Zakaj onda vecina ljudi govori kako Barca ima veeeeeeeeeeeeeeliki teren i bla, bla, bla je jednostavno- PERSPEKTIVA KAMERE! Kamera kojom se snima utakmica na Camp nou je visoko postavljena pa sve djeluje panoramski i iz pticje perspektive pa se samim tim cini vece, duze i sire... + Barca ima iza gola, dakle iza linija jos dosta travnate povrsine pa i to vizualno produzuje teren iako se po tom visku ntrave iza gola ne igra. Logicki.
Slika
FCB_CRO
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 30 tra 2013, 18:33

Abidal i Biskvit nece igrat.

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lahm » 30 tra 2013, 19:51

Kako će im onda izgledati zadnja linija ?
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka