LuctL napisao:Ne razumijem čumeu tolika frka oko kartona?!
Mislim, za stopera, imamo Buytena i sigurno 4 utakmice uigravanja u paru sa Boatengom u slačuaju da Dante dobije žutog.
Što se tiče zadnjeg veznog (Martinez,Gustavo) sigurno je da bi nam i protiv BvB-a i Madrida bolje pasao Gustavo, tako da ja niti tu ne vidim nikakav problem.
Glavni Problemi su kod Swinje i Lahma.
No, ako Lahm odigra disciplinirano i uz Robbenovu pomoć, ne bi trebalo biti zime za njega.
Kod Swinje je potpuno drukčija shema. Njemu bi trebali pomagat i Đilkoš i Muller, a mislim da će Jupp upravo tako i postaviti igru.
Ja mislim da su nama svi igrači sem Lahma zamjenjvi. Dakako, u slučaju da je Kroos zdrav, ali nije, pa i kod Swinjoglavog imamo problem. No, ne bojim se za njeg.
Dakle, što se mene tiče, može najjača postava, ali da se Lahm najviše pripazi, onda ide Swinjoglavi.

LuctL napisao:To govoriš i uzimaš dvije utakmice kao mjerodavne?![]()
Pa jebemu mater, mogu i ja reć da su Gustavo i Kroos bolji nego Martinez i Swinja jer su u superkupu pobjedili 2:1.
Znaš i sam da centralni dio veznog reda igra daleko manju ulogu ove sezone za razliku od ofanzivnije dijela i napadača.

LuctL napisao:A jesi mozda promislio da se Gustavo ne snalazi protiv pressinga zbog našeg načina igre?
Mislim, naravno da je Javi i bolji i kompletniji igrač od Gustava, naročito u kontroli lopte, pregledu i pas igri, ali to ne mjenja činjenicu da je Goose bolji defanzivac (IMHO).
A sa postavom bez Kroosa ja sam mišljenja da nam je bolje imat čistog drvosječu i fizikalca, nego Martinzea koji mi ipak ruku na srce nije pokazao da je bolji u defanzivi od Goosea.
Jer ako smo protiv Barce mogli promjenit sustav igre, ne vidim zašto ne bi mogli i protiv BvB-a. Uostalom, u superkupu se Gustavo odlično snalazio u kontrapressingu s naše strane u prvom poluvremenu i u defanzivi u drugom poluvremenu.

CroCHEF napisao:
![]()

CroCHEF napisao:mislim da se po novim pravilima racuna 5-0
nisam 100% siguran

FCB_general napisao:Za ovu utakmicu znam da ćemo se morati dobro natrčati po terenu pošto je i teren nešto širi i dulji.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju