Postao/la effe__sa » 05 svi 2013, 22:34
Generalno za site je najbitnije da ima neki novih tekstova i kad ih ima, kad se nešto tu dešava , to onda sve čini koliko-toliko atraktivnijim i privlači ljude i na forum.
Ja eto ovo povremeno za Ligu prvaka te redovno za BuLi napišem taj osvrt, mislim to ne oduzima mi toliko vremena. Ako sam motivisan taj dan ide pogotovo glat, a da imam više vremena legao bi i 2-3 puta sedmično kakav tekst, a moguće da bi i ovi osvrti bili još bolji , mislim i bolji tekst i sadržajniji i još zanimljiviji.
Anton je sad malo skroz izvan ovih voda, pa nema njegovi tekstova, lijepo što je Pep Guardiola napisao ovaj jedan tekst, prije je i Murta bio aktivan. Ono svi smo se i angažovali bili oko tih neki stvari, kad je site skoro bio zatvoren i kad je nekako Speedy jedno vrijeme bio u svemu usamljen. Tad nismo htjeli da se sve zatvori i nestane, pa eto i sad se treba trudit da se to održi. Mislim nevažno od broja članova, ovo je jedan od najkvalitetniji foruma, jer odabrana je ekipa. Niko nije neka totalna neznalica, nego svi posjeduju dosta informacija o Bayernu i nogometu opšte. Forum je kvalitetan zbog velikog broja kvalitetnih forumaša.
A naravno da je možda lijepo, da oni koji pišu veće postove, nekad npr umjesto tog posta napišu taj neki tekst za site. Bitno je to održavat, ono da site bude aktuelan. A mislim da je svaki tekst koji nije puko prenošenje informacija puno bolji, od tih neki suhoparni (tipa: Ovaj došao za ovoliko para, ovaj otišao ili ono samo kratko strijelci i izvještaj s utakmice). Ovako neke suhoparne informacije znaju prenijet i ovi nekakvi lijevi portali.