UltrasMentalita napisao:Ljudi oko čega se vi raspravljate tko će suditi boli me neka stvar ako mi budemo pravi nema zime neka sudi tko god hoće a tko god sudio ne vjerujem da će se neke velike greške praviti

TiLe napisao:UltrasMentalita napisao:Ljudi oko čega se vi raspravljate tko će suditi boli me neka stvar ako mi budemo pravi nema zime neka sudi tko god hoće a tko god sudio ne vjerujem da će se neke velike greške praviti
![]()
isti sudac sudi i njima i nama i pošto igramo sličan stil podjednako će odgovarati i jednima i drugima.
sudac je ovdje nebitan faktor i ne znam zašto se o tome i raspravlja.

UltrasMentalita napisao:Slažem se ali neka to budu upisi o taktici , igračima prvoj postavi o protivniku a ne o sucima koji me ne interesiraju ni najmanje želim tu kantu bez obzira na sve

effe__sa napisao:The Scarface napisao:Ja čitam da i ne pušta toliko igru i da zna često suditi male faulove.
Misliš na ovo što su BVB-ovci na TM-u pisali?(nešto sam u prolazu vidio da su pisali)
Mislim da su pogrešno informisani, jer na mene je prije ostavio ovaj drugi utisak, koji sam gore napisao. Znači nije nešto sitničav, a naravno da neće sad pustit ni klanje na terenu.Samo sitničav nije bio, a čak tako misle i ovi drugi koji vole Seriju A.
Samo što su neki ljubitelji Serie A mišljenja da je sklon greškama da zakine jedan tim totalno povremeno, te da kod njega povlašten položaj ima Milan.

The Scarface napisao:"All in all, Rizzoli's tendency to reach for the book and frequently interrupt the game may frustrate certain players and fans alike, but his ability to remain calm and composed under pressure makes him a worthy choice for the Champions League final."
Evo i ovi kreteni sa goal.com spominju da često prekida igru.
Nadajmo se samo da sudac neće imati presudnu ulogu u subotu, može malo ako će biti u našu korist.

CroCHEF napisao:ekspert za padanje u 16m

The Scarface napisao:Što se BVB-a tiče treba pričekati kakvo je stanje sa Gotzeom i Hummelsom, po zadnjim natpisima bi trebali biti spremni. Gotze još nije počeo trenirati pa je upitno hoće li početi utakmicu ako bude spreman ili uć sa klupe.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju