(25.05.2013)Borussia Dortmund : Bayern München

Bayern u najjačoj ligi na svijetu...

Re: (25.05.2013)Borussia Dortmund : Bayern München

PostPostao/la CroCHEF » 20 svi 2013, 16:11

Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la TiLe » 20 svi 2013, 16:38

UltrasMentalita napisao:Ljudi oko čega se vi raspravljate tko će suditi boli me neka stvar ako mi budemo pravi nema zime neka sudi tko god hoće a tko god sudio ne vjerujem da će se neke velike greške praviti

:bravo:
isti sudac sudi i njima i nama i pošto igramo sličan stil podjednako će odgovarati i jednima i drugima.
sudac je ovdje nebitan faktor i ne znam zašto se o tome i raspravlja.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 20 svi 2013, 17:17

TiLe napisao:
UltrasMentalita napisao:Ljudi oko čega se vi raspravljate tko će suditi boli me neka stvar ako mi budemo pravi nema zime neka sudi tko god hoće a tko god sudio ne vjerujem da će se neke velike greške praviti

:bravo:
isti sudac sudi i njima i nama i pošto igramo sličan stil podjednako će odgovarati i jednima i drugima.
sudac je ovdje nebitan faktor i ne znam zašto se o tome i raspravlja.

Mi smo zasigurno jedna od fizičkih najjačih momčadi ako ne i najjača tako da bi nam svakako više odgovarao sudac koji pušta fizičku igru. Naravno da to nije presudni faktor, ali o nećemu moramo ipak pisati jer finale se bliži a u temi mrtvilo. ;)

The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la UltrasMentalita » 20 svi 2013, 18:11

Slažem se ali neka to budu upisi o taktici , igračima prvoj postavi o protivniku a ne o sucima koji me ne interesiraju ni najmanje želim tu kantu bez obzira na sve
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la The Scarface » 20 svi 2013, 18:31

UltrasMentalita napisao:Slažem se ali neka to budu upisi o taktici , igračima prvoj postavi o protivniku a ne o sucima koji me ne interesiraju ni najmanje želim tu kantu bez obzira na sve

Sudac je vrlo važna karika, danas je izašla vijest tko sudi tako da je sasvim logično da se to prokomentiralo. ;)

O našoj postavi i taktici se nema šta pisati, svima je poprilično jasno tko će od naših igrača početi.

Što se BVB-a tiče treba pričekati kakvo je stanje sa Gotzeom i Hummelsom, po zadnjim natpisima bi trebali biti spremni. Gotze još nije počeo trenirati pa je upitno hoće li početi utakmicu ako bude spreman ili uć sa klupe.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lahm » 20 svi 2013, 18:36

Sudac lak na kartonima.

Dva puta protiv nas sudio, dva puta izgubili. ( United 2-3, Basel 0-1 ) . Dortmund nije imao iskustva s njim.

Asistenti će mu biti zemljaci ( Renato Faverani, Andrea Stefani ), četvrti sudac bit će Skomina.

Nigdje nisam za sada pročitao da je imao nekih velikih grešaka na utakmicama. Neka tako bude i u subotu.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la CroCHEF » 20 svi 2013, 18:42

uhuhu, sjecam se one utakmice intera i milana kad je dijelio penale za sve
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kED3ZyqLZmI[/youtube]

npr. u onoj utakmici malage i porta, ponistio je regularan gol Malagi + dva Portu (aj tu je imo pravao)

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 20 svi 2013, 18:48

effe__sa napisao:
The Scarface napisao:Ja čitam da i ne pušta toliko igru i da zna često suditi male faulove.

Misliš na ovo što su BVB-ovci na TM-u pisali?(nešto sam u prolazu vidio da su pisali)
Mislim da su pogrešno informisani, jer na mene je prije ostavio ovaj drugi utisak, koji sam gore napisao. Znači nije nešto sitničav, a naravno da neće sad pustit ni klanje na terenu. :D Samo sitničav nije bio, a čak tako misle i ovi drugi koji vole Seriju A.

Samo što su neki ljubitelji Serie A mišljenja da je sklon greškama da zakine jedan tim totalno povremeno, te da kod njega povlašten položaj ima Milan.

"All in all, Rizzoli's tendency to reach for the book and frequently interrupt the game may frustrate certain players and fans alike, but his ability to remain calm and composed under pressure makes him a worthy choice for the Champions League final."

Evo i ovi kreteni sa goal.com spominju da često prekida igru.

Nadajmo se samo da sudac neće imati presudnu ulogu u subotu, može malo ako će biti u našu korist. :smile30:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 20 svi 2013, 18:51

ekspert za padanje u 16m
Slika

:a045:

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 20 svi 2013, 19:17

The Scarface napisao:"All in all, Rizzoli's tendency to reach for the book and frequently interrupt the game may frustrate certain players and fans alike, but his ability to remain calm and composed under pressure makes him a worthy choice for the Champions League final."

Evo i ovi kreteni sa goal.com spominju da često prekida igru.

Nadajmo se samo da sudac neće imati presudnu ulogu u subotu, može malo ako će biti u našu korist. :smile30:

Kako sam danas čitao više članaka na internetu, više su me zbunili.... :)
Moje mišljenje je i dalje da je ovo dobar izbor i da ne bi trebao biti loš za nas. Cakir mislim da bi dijelio više kartona, Rizolli ima nekako čudan kriterij, ali i dalje prevladava kod mene onaj utisak da nije uvijek sitničav i da pusti nekada i malo oštriju igru.
Samo što je nekad malo čudan i nepredvidljiv (primjer su i čudni penali i slične stvari što se spominju).

Njegovo suđenje u obje utakmice u kojima nam je sudio je bilo zadovoljavajuće. Samo što ga naravno po boljem pamtimo iz ove utakmice u Manchesteru.
Trudit će se on sigurno da pruži svoje najbolje izdanje jer nakon par godina je prvi Talijan koji sudi i ukazana mu je velika čast. A dal je bolji izbor od Clattenburga ili Kassaija (eto njega danas i nismo spominjali i on bi bio super izbor), to ćemo tek vidjet u subotu.
I nek Talijan slobodno dosudi koji penal u našu korist i koji crveni Borussiji.... :)

Ma sve u svemu nadam se da će nam ekipa biti na nivou i ako pružimo jedno od boljih izdanja iz ove sezone, to će se dobro završit po nas. ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 20 svi 2013, 19:18

CroCHEF napisao:ekspert za padanje u 16m
Slika

:a045:

I otpuhivanje protivniči igrača (primjer Alba :) ). Čovjek i s loptom i bez lopte majstor, pa hajd nek se neko požali na njega.... :mrgreen:
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la TiLe » 20 svi 2013, 20:03

The Scarface napisao:Što se BVB-a tiče treba pričekati kakvo je stanje sa Gotzeom i Hummelsom, po zadnjim natpisima bi trebali biti spremni. Gotze još nije počeo trenirati pa je upitno hoće li početi utakmicu ako bude spreman ili uć sa klupe.

Ma volio bih da igraju sa najjačim sastavom, tim bi i pobjeda bila slađa 8-)
Uostalom prošle godine smo se veselili što Chelseau ne igra par bitnih igrača pa na kraju i nismo imali neke koristi od toga :placi:
Ajmo ih ubit, zaključit ovu sezonu sa stilom i onom ciganu Kloppu začepit gubicu. c007
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 20 svi 2013, 20:25

Slika

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la katsche » 20 svi 2013, 21:21

JETZT ODER NIE !!!
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la dbriseva » 20 svi 2013, 22:27

jel ide netko n a docek u subotu ili nedjelju , valjda cemo osvojit?
Fiat iustitia et pereat mundus!
dbriseva
Forumaš
Forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka