Miki napisao:The Scarface napisao:Info za specijalca mikija :
Javi nije uopće u kadru za utakmicu.
Dobro, mudrac. Hvala na informaciji. Nego, šmekeru, još čekam tvoj odgovor zašto po tebi patuljak zaslužuje ove godine Zlatnu loptu? Ili ti je pojela maca jezik, pa ne znaš šta više da kažeš?Ja sam siguran da se velika većina javnosti slaže sa mnom, a to je da Mesi apsolutno ne zaslužuje Zlatnu loptu ove godine (kao što je i u nekim ranijim slučajevima nije zaslužio).
p.s. Pored ovakvih štopera što imamo, nama Van Bujten igra.Jeb'o ih Kup Konfederacija.

The Scarface napisao:Miki napisao:The Scarface napisao:Info za specijalca mikija :
Javi nije uopće u kadru za utakmicu.
Dobro, mudrac. Hvala na informaciji. Nego, šmekeru, još čekam tvoj odgovor zašto po tebi patuljak zaslužuje ove godine Zlatnu loptu? Ili ti je pojela maca jezik, pa ne znaš šta više da kažeš?Ja sam siguran da se velika većina javnosti slaže sa mnom, a to je da Mesi apsolutno ne zaslužuje Zlatnu loptu ove godine (kao što je i u nekim ranijim slučajevima nije zaslužio).
p.s. Pored ovakvih štopera što imamo, nama Van Bujten igra.Jeb'o ih Kup Konfederacija.
Gdje sam ja napisao da Messi treba dobiti nagradu?
Ja sam samo konstantirao da je Messi najbolji igrač na svijetu i tu ne bi trebala postojati dva mišljenja.
Mada se pojave specijalci kao i ti koji smatraju da bi Ribery ili xyz igrač pružao iste partije u Barci da je na Messijevom mjestu. Nakon takve izjave ja sa tobom nema šta više dalje pričat.

The Scarface napisao:
Po kladionicama je Ribery prvi favorit za naslov.
Ribery 2.2
Messi 2.75
Kikica 7.5

Lennon napisao:The Scarface napisao:
Po kladionicama je Ribery prvi favorit za naslov.
Ribery 2.2
Messi 2.75
Kikica 7.5
Neznam po čemu je Messi 2.75. Neznam kaj je on to takvog odigral ove godine. Ako kojim slučajem on osvoji onda stvarno ta nagrada nema više nikakvog smisla

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju