Popoljuvao ih do kraja, a oni mi dovedu Hagguija. Mučka đubrad, samo da budu protiv mene.
Zakaj Haggui, pa on je bio kurac od stopera u BL? Logično je pitanje to.
Haggui ima nevjerojatan potencijal u odnosu na ono što pokazuje, on može biti stoper u rangu Roberta Kovača, čovjeka koji je svojedobno u džep strpao Henryja. Haggui je to pokazivao svaku desetu utakmicu zbog dva razloga - psihički je labilan, dobiva previše kartona i nisu mu pasali sustavi u kojima je igrao.
E, sad, ne kažem da će on ostvariti svoj potencijal, ali ako postoji JEDAN JEDINI klub u kojem će on uspjeti - to je Stuttgart. Oni su iz govana vadili Molinara, Harnika, Ibiševića, Niedermeiera iz 3. lige,...
Šanse da će Haggui uspjeti dostići 70% svog potencijala su ispod 10%, ali one postoje.
I još su doveli meni jednog od najdražih igrača, Moa Abdellauea. Za taj transfer im plješćem.
Ne slažem se s tajmingom prodaje Tascija, to su trebali napraviti prije početka sezone jer vjerujem da bi tada dobili veće novce, ali šta je, tu je. Ali slažem se sa samom prodajom, ja bih ga prodao još prije godinu dana jer je tad bio na vrhuncu vrijednosti.