VfB Stuttgart

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: Vfb Stuttgart

PostPostao/la panda » 15 kol 2013, 12:42

In memory of Neutral napisao:Gledao sam utakmice dok je još igrao u PSG-u, kasnije Aachenu. Prije je bio mnogo pokretljivije, ulazio je uvijek u dribling, a danas je postao killer u šesnaestercu. Temperament je a must u poziciji napadača :mrgreen:

Rijeka će ih namučiti, ne bi me čudilo da ih i izbace, to je Stuttgart, muče sa sa Genkom.

napadači itekak moraju biti tempramentni, ali vedo definitivno pretjeruje u tom segmentu, dovoljan je broj crvenih kartona koji je dobio da se to vidi
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Red passion » 26 kol 2013, 11:44

Labbadia dobio otkaz

Čudo se dogodilo. Nakon 3 godine Stuttgart mijenja trenera.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 26 kol 2013, 12:41

FCB_general napisao:Labbadia dobio otkaz

Čudo se dogodilo. Nakon 3 godine Stuttgart mijenja trenera.

propallelo
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 26 kol 2013, 16:55

Nije ni čudo, nisu baš previše bajno krenuli u sezonu :haha: :haha:
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Murta » 30 kol 2013, 18:50

SSNHD na Twitteru javlja da je ovaj majmunski klub prodao Tascija u Spartak. Naravno da će ti novci neće biti reinvestirani u igrače.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Titan » 30 kol 2013, 19:07

Ako je to istina :o

Zar imaju financijsku krizu? :roll:
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 30 kol 2013, 19:15

Evo i službeno: http://www.vfb.de/de/aktuell/meldungen/news/2013/serdar-tasci/page/6606-1-3-.html?f3

Ma nemaju oni financijsku krizu, iza njih stoji Mercedes, ali su škrti govnari u klubu i u kompaniji.

Sad vidim da su kupili nekakvog Vilsona za 225k €. :lol:
http://www.transfermarkt.de/de/vfb-stuttgart-verpflichtet-wohl-brasilianischen-verteidiger-vilson/news/anzeigen_133705.html
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Axe » 30 kol 2013, 19:35

Odron od ekipe. :neee:
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Titan » 30 kol 2013, 20:36

Žao mi Ibiševića iako nenormalno trpa.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 30 kol 2013, 23:07

Murta napisao:Evo i službeno: http://www.vfb.de/de/aktuell/meldungen/news/2013/serdar-tasci/page/6606-1-3-.html?f3

Ma nemaju oni financijsku krizu, iza njih stoji Mercedes, ali su škrti govnari u klubu i u kompaniji.

Sad vidim da su kupili nekakvog Vilsona za 225k €. :lol:
http://www.transfermarkt.de/de/vfb-stuttgart-verpflichtet-wohl-brasilianischen-verteidiger-vilson/news/anzeigen_133705.html

Koji kraljevi su to. Ozbiljno konkuriraju za ispadanje iz lige ove sezone. Prodavat i bez pojačanja koja im očajno trebaju zadnje 2-3 godine... :roll:

Pa baš nikome opet nije do jedne moćne ekipe u moćnom Württenbergu... :smajl006:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Titan » 30 kol 2013, 23:12

4 miliona eura :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 30 kol 2013, 23:38

Murta napisao:Evo i službeno: http://www.vfb.de/de/aktuell/meldungen/news/2013/serdar-tasci/page/6606-1-3-.html?f3

Ma iako stoji nisu ti oni baš finansijski nešto dobri. Imaju i oni nekih još dugova za sanirat. Ali s druge strane u njihovoj transfer politici nedostaje i mašte i rizika, tačnije odvažnosti.....

Ova prodaja ne čudi, jer jednostavno sad pare od Evrope fale, a u EL bi bilo najmanje negdje oko 5 miliona...
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 04 ruj 2013, 16:28

Popoljuvao ih do kraja, a oni mi dovedu Hagguija. Mučka đubrad, samo da budu protiv mene. :lol:

Zakaj Haggui, pa on je bio kurac od stopera u BL? Logično je pitanje to.

Haggui ima nevjerojatan potencijal u odnosu na ono što pokazuje, on može biti stoper u rangu Roberta Kovača, čovjeka koji je svojedobno u džep strpao Henryja. Haggui je to pokazivao svaku desetu utakmicu zbog dva razloga - psihički je labilan, dobiva previše kartona i nisu mu pasali sustavi u kojima je igrao.

E, sad, ne kažem da će on ostvariti svoj potencijal, ali ako postoji JEDAN JEDINI klub u kojem će on uspjeti - to je Stuttgart. Oni su iz govana vadili Molinara, Harnika, Ibiševića, Niedermeiera iz 3. lige,...

Šanse da će Haggui uspjeti dostići 70% svog potencijala su ispod 10%, ali one postoje.

I još su doveli meni jednog od najdražih igrača, Moa Abdellauea. Za taj transfer im plješćem. :smajl007:

Ne slažem se s tajmingom prodaje Tascija, to su trebali napraviti prije početka sezone jer vjerujem da bi tada dobili veće novce, ali šta je, tu je. Ali slažem se sa samom prodajom, ja bih ga prodao još prije godinu dana jer je tad bio na vrhuncu vrijednosti.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la effe__sa » 04 ruj 2013, 18:48

Murta napisao:I još su doveli meni jednog od najdražih igrača, Moa Abdellauea. Za taj transfer im plješćem. :smajl007:

Nedavno ja s jednim čovjek diskutujem o Abdellaue, dok smo gledali Stuttgarta i on govori ma bez veze ko taj napadač. Ja baš kažem ima potencijal, dobar bio u Hannoveru, ali reko ovde kod Švaba ga ne možeš prepoznat.
Ma ekipa im je sva nekakva u banani, ali eto sad ih krenulo protiv Hoffe, pa vidjet ćemo jesu li prebrodili skroz krizu.

Lijepo je što će ovaj trener dosta forsirat igrače iz podmladka, poput ovog Wernera...
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 05 ruj 2013, 06:59

Nakon kaj su ispali od Rijeke najrađe bi zgasio temu. Koja je poanta ovog kluba, ako napravi dobar prelazni rok i cilj im mora biti Liga Uefe, ako svake godine to brutalno zaseru i u Europi ne pokažu svoj potencijal, a imaju dosta dobrih igrača?

Odlazak Tascija u Rusiju - koji kreten. Nekada glavna nada švapskog nogometa po pitanju obrane a danas igrač uz bok Kuraniyu...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesligaški klubovi