Znam koliki mu je potencijal, pa možda zbog toga ne mogu s njim nikad ono 100 % biti zadovoljan. Doduše ako se još ustali još digne nivo više, možda ću tada biti....

effe__sa napisao:Kroos je Pepu izgleda jedan od dražih igrača i zato mislim da mu je status u ekipi dosta dobar. Mislim da će za sada imati dosta prilike za igru. Njegovu povremenu lijenost i dalje mogu kritikovat, ali u zadnjim utakmicama mi se opet sviđa.
Znam koliki mu je potencijal, pa možda zbog toga ne mogu s njim nikad ono 100 % biti zadovoljan. Doduše ako se još ustali još digne nivo više, možda ću tada biti....

anton 1983 napisao:I Lahmu i Schweiniju je trebalo PUNO vremena da postanu ikone Bayerna. Tako će isto dugo trebati Kroosu. No razlika kod Kroosa i navedene dvojice je ta što on "stasa" u jedno drugo vrijeme u kojem morti Schweini i Lahm uopće ne bi dobili toliko prilika koliko su imali. Danas igrači tipa Muller i Kroos teško postaju standardnim igračima jer je konkurencija na toj poziciji prevelika i jednostavno se mora rotirati sa igračima. Danas je nogomet takav da će se teško roditi igrač koji je nezamjeniv kada ti u kadru imaš dva igrača slične kvalitete i para da ih obojicu zamjeniš i dovedeš nove.
Švabi sada imaju igrača koji mogu zamjeniti Kroosa. Tada švabi nisu imali niš bolje od Schweinija i Lahma...
Kroos mora funkcionirati na principu jednog fabregasa - weltklasse spieler koji tu i tamo mora na klupu, dok Iniesta i Xavi razaraju...

Lucimar napisao:
ma nije bitno zbog cega on vjerovatno nece nikada postici status kakav imaju bastian ili lahm, bitno je da nece
a to je za bayern dobro jer je konkurencija jako bitna stvar a posebno ako je jedan takav igrac "prijetnja" prvotimcima, znaci da ih moze uvijek istisnuti
a taj primjer sa fabregasom je upravo ono sto sam i ja rekao

Lennon napisao:Meni Kroos nekako dođe ko zamjena za Bastia. Da, ne igraju istu poziciju, al ko kaže da ne može Toni preuzet njegov teret da bude vođa ove ekipe? Ima sve predispozicije, Bavarsko je dijete, mlad je još, a već toliko iskusan..

CroCHEF napisao:Lennon napisao:Meni Kroos nekako dođe ko zamjena za Bastia. Da, ne igraju istu poziciju, al ko kaže da ne može Toni preuzet njegov teret da bude vođa ove ekipe? Ima sve predispozicije, Bavarsko je dijete, mlad je još, a već toliko iskusan..
Nije, rodjen je u Rostocku i tamo je igro do 16. godine.

The Scarface napisao:Lijep članak :
http://www1.skysports.com/football/news ... os-control

FCB_general napisao:Zanimljivo kako nitko se ne zanima za Kroosa, a on bi mnogima riješio probleme dugoročno; u prvom redu Unitedu i Chelseaju.![]()
Presretan sam kad nitko blage veze nema kakav je to dragulj u ekipi. Čak u Elfu stalno pokazuje golovima kako se može na njega računati, no to 'Engleze' i ostale nije velika briga što mene čini iznimno oduševljenim.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju