Toni Kroos - koliko je on ustvari dobar?

Arhivirane teme...

Toni Kroos - koliko je on ustvari dobar?

1.) Dovoljno dobar da igra u prvih 11
16
70%
2.) Igrač koji bi trebao biti zamjena u Bayernu
5
22%
3.) Nema smisla da ga na klupi držimo, nego ga treba prodati
2
9%

Ukupno glasova : 23

Re: Toni Kroos - koliko je on ustvari dobar?

PostPostao/la effe__sa » 04 ruj 2013, 19:25

Kroos je Pepu izgleda jedan od dražih igrača i zato mislim da mu je status u ekipi dosta dobar. Mislim da će za sada imati dosta prilike za igru. Njegovu povremenu lijenost i dalje mogu kritikovat, ali u zadnjim utakmicama mi se opet sviđa.
Znam koliki mu je potencijal, pa možda zbog toga ne mogu s njim nikad ono 100 % biti zadovoljan. Doduše ako se još ustali još digne nivo više, možda ću tada biti.... :)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la melodyne » 04 ruj 2013, 19:42

effe__sa napisao:Kroos je Pepu izgleda jedan od dražih igrača i zato mislim da mu je status u ekipi dosta dobar. Mislim da će za sada imati dosta prilike za igru. Njegovu povremenu lijenost i dalje mogu kritikovat, ali u zadnjim utakmicama mi se opet sviđa.
Znam koliki mu je potencijal, pa možda zbog toga ne mogu s njim nikad ono 100 % biti zadovoljan. Doduše ako se još ustali još digne nivo više, možda ću tada biti.... :)

Izjavio je jos davno da mu se svidja kao igrac.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Epic » 04 ruj 2013, 19:48

Ja iznimno poštujem Tonija i smatram da je vrhunski igrač. Može igrat centralnog veznog ili 10-ku, a takav igrač puno znači ekipi. Ima šutinu topovsku, fizički je jak, nije spor, ima dobar centaršut i za njega se može reći da je inteligentan igrač.

Definitivno služi Bayernu, samo ga treba neko vrijeme forsirati u samoj sredini, može biti malo teško u početku jer je praktički cijelu prošlu sezonu igrao desetku, ali ide njemu sve. :D

Pravi biser, očekujem da on i Mullac za 5 godina budu kao sad Schweini i Phillip!
Epic
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 05 ruj 2013, 07:03

I Lahmu i Schweiniju je trebalo PUNO vremena da postanu ikone Bayerna. Tako će isto dugo trebati Kroosu. No razlika kod Kroosa i navedene dvojice je ta što on "stasa" u jedno drugo vrijeme u kojem morti Schweini i Lahm uopće ne bi dobili toliko prilika koliko su imali. Danas igrači tipa Muller i Kroos teško postaju standardnim igračima jer je konkurencija na toj poziciji prevelika i jednostavno se mora rotirati sa igračima. Danas je nogomet takav da će se teško roditi igrač koji je nezamjeniv kada ti u kadru imaš dva igrača slične kvalitete i para da ih obojicu zamjeniš i dovedeš nove.

Švabi sada imaju igrača koji mogu zamjeniti Kroosa. Tada švabi nisu imali niš bolje od Schweinija i Lahma...

Kroos mora funkcionirati na principu jednog fabregasa - weltklasse spieler koji tu i tamo mora na klupu, dok Iniesta i Xavi razaraju...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lucimar » 05 ruj 2013, 09:21

anton 1983 napisao:I Lahmu i Schweiniju je trebalo PUNO vremena da postanu ikone Bayerna. Tako će isto dugo trebati Kroosu. No razlika kod Kroosa i navedene dvojice je ta što on "stasa" u jedno drugo vrijeme u kojem morti Schweini i Lahm uopće ne bi dobili toliko prilika koliko su imali. Danas igrači tipa Muller i Kroos teško postaju standardnim igračima jer je konkurencija na toj poziciji prevelika i jednostavno se mora rotirati sa igračima. Danas je nogomet takav da će se teško roditi igrač koji je nezamjeniv kada ti u kadru imaš dva igrača slične kvalitete i para da ih obojicu zamjeniš i dovedeš nove.

Švabi sada imaju igrača koji mogu zamjeniti Kroosa. Tada švabi nisu imali niš bolje od Schweinija i Lahma...

Kroos mora funkcionirati na principu jednog fabregasa - weltklasse spieler koji tu i tamo mora na klupu, dok Iniesta i Xavi razaraju...

ma nije bitno zbog cega on vjerovatno nece nikada postici status kakav imaju bastian ili lahm, bitno je da nece :)
a to je za bayern dobro jer je konkurencija jako bitna stvar a posebno ako je jedan takav igrac "prijetnja" prvotimcima, znaci da ih moze uvijek istisnuti

a taj primjer sa fabregasom je upravo ono sto sam i ja rekao
Lucimar
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 05 ruj 2013, 09:24

Lucimar napisao:
ma nije bitno zbog cega on vjerovatno nece nikada postici status kakav imaju bastian ili lahm, bitno je da nece :)
a to je za bayern dobro jer je konkurencija jako bitna stvar a posebno ako je jedan takav igrac "prijetnja" prvotimcima, znaci da ih moze uvijek istisnuti

a taj primjer sa fabregasom je upravo ono sto sam i ja rekao

Niko nije rekao da on to neće postići. On isto može biti legenda kluba poput ovih dvoje, jer ko kaže da on neće zbog svoje kvalitete u 26 godini imati ZAGARANTIRANO mjesto u prvih 11? Ja sam kažem da je to sada zbog situacije u nogometu i klubu puno teže.

Lahm i Schweini su to lakše postigli iz razloga što Bayern nije tada imao pare za bolje, a oni nisu uvijek, pogotovo Schweini bili dovoljno kvalitetni da nam ih neko uzme, za razliku od Kroosa.

Kroosu ak se nešto nebu svidjelo on bu si sam tak našo mjesto u nekom ŠPEK klubu. Brijem d aje on htio proč, da bi nam MUTD sam tak dao 40 milja za njega :mrgreen:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 05 ruj 2013, 09:35

Koji je vezni igrač sa 22-23 godine imao status apsolutnog prvotimca u nekom velikom klubu?

Pogldajte malo gdje su Pirlo,Xavi,Kroos ,Schweini i ostali bili u njegovim godinama. Kroos igra poziciju na terenu u kojoj iskustvo najviše dolazi do izražaja, bit će on igračina samo takva. 8-)
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 05 ruj 2013, 09:36

Meni Kroos nekako dođe ko zamjena za Bastia. Da, ne igraju istu poziciju, al ko kaže da ne može Toni preuzet njegov teret da bude vođa ove ekipe? Ima sve predispozicije, Bavarsko je dijete, mlad je još, a već toliko iskusan..
Silno podsjeća na Bastiana nekad... :)

Znači gledajući neku daljnu- bližu budućnost, kad odu Robbery, Bastian jednog dana, tu već ko zapete puške čekaju Gotze, Kroos, Thiago...
Jebeno smo se pripremili za budućnost.. 8-)
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 05 ruj 2013, 09:52

Lennon napisao:Meni Kroos nekako dođe ko zamjena za Bastia. Da, ne igraju istu poziciju, al ko kaže da ne može Toni preuzet njegov teret da bude vođa ove ekipe? Ima sve predispozicije, Bavarsko je dijete, mlad je još, a već toliko iskusan..

Nije, rodjen je u Rostocku i tamo je igro do 16. godine.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lucimar » 05 ruj 2013, 14:33

@ scar
ti imas problem u komunikaciji samnom, ne razumijes me

nisam reko ni u jednom trenutku da je kros los igrac ili bilo sta slicno, da ga treba prodat jer nije prvotimac

moj stav je da on nije ipak taj kalibar da ce ikada postati kljucni igrac bayerna koji ima tendenciju da raste i postane najmocniji tim na svijetu
svakako ga treba zadrzati jer u njemu dobijamo veliku sirinu a dovoljno je kvalitetan da konstantno pritisce te nase prvotimce i da im prijeti izbacivanjem iz tima
Lucimar
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 05 ruj 2013, 14:56

CroCHEF napisao:
Lennon napisao:Meni Kroos nekako dođe ko zamjena za Bastia. Da, ne igraju istu poziciju, al ko kaže da ne može Toni preuzet njegov teret da bude vođa ove ekipe? Ima sve predispozicije, Bavarsko je dijete, mlad je još, a već toliko iskusan..

Nije, rodjen je u Rostocku i tamo je igro do 16. godine.

A je? Pa kak sam onda ja mislio da je iz Munchena... :roll:
No nebitno, tu je već 7 godina iii - naš je ;)
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 30 ruj 2013, 21:37

The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la TiLe » 30 ruj 2013, 22:02

The Scarface napisao:Lijep članak :
http://www1.skysports.com/football/news ... os-control

autor je lažljivac. :a045:

opće poznata činjenica je da kroos zna samo opucati iz daljine i ništa više.

tako barem neki ovdje kažu. :D
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 01 lis 2013, 13:06

Zanimljivo kako nitko se ne zanima za Kroosa, a on bi mnogima riješio probleme dugoročno; u prvom redu Unitedu i Chelseaju. :D

Presretan sam kad nitko blage veze nema kakav je to dragulj u ekipi. Čak u Elfu stalno pokazuje golovima kako se može na njega računati, no to 'Engleze' i ostale nije velika briga što mene čini iznimno oduševljenim. cool0044
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 01 lis 2013, 18:07

FCB_general napisao:Zanimljivo kako nitko se ne zanima za Kroosa, a on bi mnogima riješio probleme dugoročno; u prvom redu Unitedu i Chelseaju. :D

Presretan sam kad nitko blage veze nema kakav je to dragulj u ekipi. Čak u Elfu stalno pokazuje golovima kako se može na njega računati, no to 'Engleze' i ostale nije velika briga što mene čini iznimno oduševljenim. cool0044

Nije još postao špek po medijima u tom je poanta.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva